Europatipset 2018-10-28: Streckprocent vs sannolikhet

Söndag och åter dags för Europatipset med bland annat El Clasico. Idag finns det bland annat spelvärde i Everton, Marseille, Bayer Leverkusen och Villarreal.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs gärna kommentarerna till det inlägget också. Mycket intressanta diskussioner har utvecklats där.

Fyra korta observationer:

  • Manchester United möter ett relativt bra Everton och 66 procent på ettan måste vara för mycket. Oddsmarknaden ger United sannolikheten 55 procent.
  • PSG är helt överlägsna i Frankrike, men snart tappar de koncentrationen och därmed poäng. Marseille borta är tufft och det finns värde i krysset men framförallt ettan.
  • Werder Bremen är ganska ordentligt överstreckade. Bara 41 procents chans till vinst enligt oddsmarknaden, men 58 procent av strecken…
  • Alaves har överraskat och hänger med i toppen i Spanien. Villarreal har nio poäng efter nio matcher. Trots det är Villarreal favoriter enligt oddsmarknaden och vid direkt jämförelse mellan odds och streck är Alaves ordentligt överstreckade.

Lycka till!

Europatipset 2018-10-28: Streckprocent vs sannolikhet
Streckfördelning och sannolikhet på Europatipset söndag 2018-10-28

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *