Julklappstips

Jag sitter på kvällarna och skapar och uppdaterar hemsidor i WordPress vilket är ganska kul. Mindre tid till bloggeriet dock. När jag väl är klar med sidorna jag håller på med nu ska jag fixa till bloggen också och komma med lite intressanta grejer här igen. Under tiden får ni nöja er med ett julklappstips.

julklappstips_hästböckerFru (Linnéa) Berglunds andra hästbok i serien om Emelie Lexander heter Jag glömmer aldrig Pascal och har precis tryckts och är redo för utskick. Den första boken – Ingen vanlig sommar (finns även som e-bok) – har fått strålande recensioner och mottagande från de som läst. Böckerna handlar om Emelie Lexander, 14 år, som hänger i stallet den mesta tiden. Böckerna är på ett sätt klassiska hästböcker (vad det nu är för något), men de har ändå något mer. De är främst riktade till barn i åldern 9-12 år. Ni får lyssna på Linnéa på P4  för mer info!

Hästböckerna måste vara ett perfekt julklappstips till dottern/brorsdottern/syrran… eller varför inte sonen/brorssonen/brorsan?

*

Grattis till VM-bronset Sverige U17. Fattar folk hur stort/svårt det är? Någon som har en länk till hela matchen från idag? Har ju varit svårt att följa dem med tanke på speltiderna mitt på dagen. Synd inte sista matchen spelades imorgon.)

*

Hur bra är Gustav Engvall? Jag har knappt sett något från U17-VM men från det lilla jag sett imponerar han stort (tillsammans med flera andra såklart). Jag har dock sett honom en gång i Blåvitts U21 och då tyckte jag han var ganska valpig. Den som lever får se, men jag hoppas såklart att Blåvitt har en stjärna på gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *