Rättningsmall Stryktips – Antal tolvor, elvor och tior vid tretton rätt – Del II

I ett tidigare inlägg visade jag hur man räknar ut antalet rader med tolv, elva samt tio rätt när man får tretton rätt på ett multiplikativt system på Svenska Spels lokomotiv Stryktipset (och såklart också på Europatipset och EttKryssTvå, samt fjorton rätt på Supertoto). I detta inlägg bifogar jag en rättningsmall för Stryktipset och andra spel (se länken nedan).

Eftersom alla inte direkt förstår hur formlerna skall användas har jag skapat en rättningsmall för Stryktipset i ett enkelt Excel-dokument där man själv fyller i antalet garderingar och som sedan automatiskt räknar ut antalet tolvor, elvor och tior.

Det finns också möjlighet att fylla i utdelningen för respektive vinstklass. Den totala vinstutbetalningen räknas då automatiskt ut. För att förstå formlerna som använts i arket hänvisar jag till ovanstående länk till mitt tidigare inlägg om hur man räknar ut vad vinstutbetalningen blir på Stryktipset, EttKryssTvå och Supertoto.

I dokumentet görs också liknande uträkningar för ATG:s spel V75, V86, V64 samt V65.

Rättningsmall Stryktips

Klicka på länken nedan för att ladda hem rättningsmallen.

Rättningsmall Stryktips V75 V86 V64 V65 Supertoto

Rättningsmall Stryktipset

5 thoughts on “Rättningsmall Stryktips – Antal tolvor, elvor och tior vid tretton rätt – Del II

    • Finns fler, men kan vara svåra att hitta. Och så har jag ju inkluderat travmallar i samma dokument. Kan vara bra att ha om man spelar både Stryktips och V75, V86 och allt vad de heter.

      • Hej Jörgen! Det är bara att klicka på länken med texten ‘Rättningsmall Stryktips V75 V86 V64 V65 Supertoto’ ovan.
        I dokumentet väljer du tabben Stryktips och sedan är det bara att köra. Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>