Rättningsmall Stryktips – Antal tolvor, elvor och tior vid tretton rätt – Del II

I ett tidigare inlägg visade jag hur man räknar ut antalet rader med tolv, elva samt tio rätt när man får tretton rätt på ett multiplikativt system på Svenska Spels lokomotiv Stryktipset (och såklart också på Europatipset och EttKryssTvå, samt fjorton rätt på Supertoto). I detta inlägg bifogar jag en rättningsmall för Stryktipset och andra spel.

Rättningsmall Stryktips

Klicka på länken nedan för att ladda hem rättningsmallen!
Rättningsmall Stryktips V75 V86 V64 V65 Supertoto

Eftersom alla inte direkt förstår hur formlerna i mitt ursprungsinlägg skall användas har jag skapat ovanstående rättningsmall för Stryktipset i ett enkelt Excel-dokument. Där fyller man själv i antalet garderingar och sedan räknas antalet tolvor, elvor och tior automatiskt ut.

Det finns också möjlighet att fylla i utdelningen för respektive vinstklass. Den totala vinstutbetalningen räknas då automatiskt ut. För att förstå formlerna som använts i arket hänvisar jag till mitt tidigare inlägg om hur man räknar ut vad vinstutbetalningen blir på Stryktipset, EttKryssTvå och Supertoto.

I dokumentet görs också liknande uträkningar för ATG:s spel V75, V86, V64 samt V65.

 

Intresserad av att hitta rader med spelvärde inför varje (eller iaf nästan varje) omgång av Stryktipset? I detta inlägg lägger jag upp tabeller med streckprocent vs sannolikhet under fredagskvällen eller lördag morgon. Superservice!

 

BET365BETFAIRLADBROKESUNIBET

 

Tips: I Tipsboken 2010 (och 2011 och 2012) av Sven Stenberg finns rättningsmallar, statistik, spelstrategier med mera till en rad olika spel, däribland Stryktipset. Jag har inte läst ännu, men ska försöka komma med en recension!

Rättningsmall Stryktipset

8 thoughts on “Rättningsmall Stryktips – Antal tolvor, elvor och tior vid tretton rätt – Del II

    • Finns fler, men kan vara svåra att hitta. Och så har jag ju inkluderat travmallar i samma dokument. Kan vara bra att ha om man spelar både Stryktips och V75, V86 och allt vad de heter.

      • Hej Jörgen! Det är bara att klicka på länken med texten ‘Rättningsmall Stryktips V75 V86 V64 V65 Supertoto’ ovan.
        I dokumentet väljer du tabben Stryktips och sedan är det bara att köra. Lycka till!

  1. Pingback: ComeOn vilseleder mha Expressen - Fotbollsgnäll | LifeEdge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *