Belgien, Färöarna och Falkenberg streckas för hårt på Stryktipset

Sommarstryktips med låg omsättning och jackpott skapar fina möjligheter att hitta rader med gott spelvärde. Kupongen består av massor av landskamper, kryddat med spanskt och svensk division 1.

Belgien, Färöarna och Falkenberg streckas alldeles för hårt vid jämförelse mellan streck och odds. Jag kommer fundera ett tag till här, men just nu lutar det åt vask av Belgien och Falkenberg och gardering av Färöarna. MEN samtidigt, minskas strecken på Färöarna sista timmen kan det vara en fin åsnespik, precis som Turkiet som är ännu större favorit.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Snabba tankar till matcherna:

 1. England streckas inte alltför hårt som favoriter hemma mot Italien. Möjlig spik! Första garderingstecken vid jämförelse mellan streck och odds är nog tvåan.
 2. Jag tänkte igår att jag spikar Tyskland upp till 75 procent åtminstone. Det börjar brännas nu och kanske åker krysset med som gardering.
 3. Nederländerna till 79 procent är såklart saftigt. Jag följer utvecklingen, men är inne på singelstrecket om det inte drar vidare.
 4. Jag chansar med att plocka bort Belgien. Oddset på tvåan har stigit sedan igår, men trots det streckas den ganska hårt.
 5. Skottland streckas lite för hårt borta mot Irland. Jag tror att går emot min vanliga strategi att följa odds vs streck här och väljer x2. Skottland ska vara bättre.
 6. Rumänien ska ha hyfsad chans hemma mot Finland. Stannar ettan under 45 procent tar jag nog 1x, men drar den iväg upp mot 50 procent vänder jag möjligen på halvgarderingen.
 7. Jag väljer x2 i balkanderbyt i match 7.
 8. Jag tror att Färöarna har fin chans hemma mot Litauen, men vid jämförelse mellan streck och odds är ettan överstreckad. Jag funderer vidare här.
 9. Igår trodde jag att Turkiet skulle kunna vara en fin ”åsna”, men till 74 procent måste jag nog tänka om. Ser jag att strecken går ned på tvåan går ner sista timmen stärker det dock min tes om att många smarta system väljer 1x här och i så fall stannar jag kvar med singeltvåan.
 10. Hemmaplansfördel talar för Girona hemma mot Tenerife, men till de här strecken vänder jag kanske mitt initiala 1x till x2.
 11. Jag är inne på helgardering i Karlstad – Sandviken, men det hade varit vettigt att ta bort ett tecken. Kanske krysset som är minst troligt?
 12. Falkenberg är på gång och är såklart storebror till Tvååker. Men till de här strecken smakar ettan inget vidare. Jag chanskryssade på mitt system igår och är inne på detsamma idag. Men rent värdemässigt är tvåan finare än krysset och kanske väljer jag x2 istället.
 13. Ängelholm är inte att leka med, men oddsmarknaden spelar ned Ljungskile. Till de här strecken kanske singelettan är vettig.

Lycka till!

Belgien, Färöarna och Falkenberg streckas för hårt på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2022-06-11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *