Bournemouth kanonspik, men Blackburn streckas bara värre och värre på Stryktipset

Enbgland är tillbaka på Stryktipset och jag gillar kupongen. Tre stora favoriter i Premiera League med olka skav på alla tre (jag garderar kanske alla!) och i Championship är det alltid svårt.

Blackburn har streckats helt otroligt hårt och kanske måste lämnas bort helt. För den vågade är Bournemouth en fräck spik. Jag vågar!

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tretton tankar:

 1. Chelsea – Arsenal är ganska vettigt streckad och stannar det så här spelar jag x2.
 2. Oddset på Manchester United har sjunkit sedan igår och vid strikt värdering av odds och streck är det bara att spika tvåan. Frågan är om jag håller med om oddset. Jag tror inte det. Sheffield United är dåliga, men det är bortalaget från Manchester sannerligen också.
 3. Manchester City är också en vettig spik sett till odds och streck. Men här blir jag också tveksam. Denna gång på grund av motståndet.
 4. Jag tycker att Newcastle ska ha en bättre chans att vinna än Manchesterlagen ovan. Men när stryktipsspelarna håller med mig mer än oddsmarknaden är det en signal om att backa och fundera igen. Kanske spikar jag någon av favoriterna ovan ändå… Newcastle måste ner till 75 procent åtminstone för spik.
 5. Det känns som att 1x är ett bra ”lås” i Nottingham – Luton. Men värdemässigt är det halvfel och kanske gör jag något annat…
 6. Bournemouth är en kanonspik för den som vill chansa! Det kommer jag göra.
 7. Jag tar nog 1x i Brentford trots att det största värdet ligger i tvåan.
 8. Leeds streckas först i Norwich. Troligen med krysset, men kanske lämnas tvåan ensam.
 9. Jag var inne på att singla Blackburn igår när de streckades kring 59 procent med motivering att de skulle ner. Det har blivit tvärtom och nu måste jag tänka om. Det blir ett-tvåan eller möjligen x2.
 10. Jag streckar Coventry först i Bristol.
 11. Jag var helt inne på x2 i Hull – Saints igår med den största motiveringen att Ozan Tufan fortfarande var skadad för Hull. Men nu ska han vara matchredo och då är högervinkling inte lika självklart längre.
 12. Det tar emot att spela Birmingham efter deras idiotiska hantering av managerfrågan, men till de här förutsättningarna spelar jag nog x2 trots Middlesbroughs formrad.
 13. Leicester singlas!

Lycka till!

Bournemouth kanonspik, men Blackburn streckas bara värre och värre på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2023-10-21

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *