Jag har känsla för feeling för Reading men spikar inte på Stryktipset

Ny omgång av Stryktipset idag och återigen har Svenska Spel lyckats få till en jackpottomgång. Riktigt stor chans till fin utdelning, det är svårtippat tycker jag.

Varje torsdag skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2. Klicka på länk under Länkar till höger.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan.

Några tankar:

  • Machester United spelar matcher i Champions League nu, nästa redan på tisdag, och kan absolut störas av det. Därför är 76 procent för mycket på ettan i match 1.
  • Brighton spikade jag i torsdags och tror att jag gör så även i eftermiddag. Har svårt att hitta enkelstreck i övrigt och Bournemouth är formsvaga och har ett uselt bortafacit.
  • Everton spikade jag också i torsdags, men jag tycker att 74 procent är för mycket på bortaplan. Någon typ av gardering i match 4 trots att Fulham är usla i år.
  • Jag trodde faktiskt att Aston Villa skulle bli hårdare streckat och spelade x2 i torsdags. Jag tror det blir samma spel idag, men funderar på att ta med ettan om jag får råd.
  • Jag har känsla för feeling för Reading och har spelat Reading +0.25 på oddsmarknaden, men de är överstreckade vid jämförelse mellan streck och odds. Ingen spik.
  • Kalmar FF – IFK Norrköping är svårtippat och därmed ser KFF spelvärda ut till 21 procent.
Jag har känsla för feeling för Reading men spikar inte på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset vecka 15 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *