Kan Bournemouth eller Millwall vara lösningen på en mycket svårlöst jackpottkupong på Stryktipset?

Vi har jackpott på Stryktipset denna vecka och til det en extremt svår kupong där några tuffa val måste göras. Någon överstreckad favorit måste nog spikas och det är lätt hänt att hålla alltför hög svårighetsgrad på bygget.

Klart störst favoriter är Brentford och Middlesbrough och båda är kraftigt överstreckade. Jag kommer absolut inte spika någon av dem och är lite sugen på att plocka bort båda. Men det blir nog alltför vågat. Varför inte sätta villkor att max en av ettorna på storfavoriterna får sitta?

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Några tankar:

  • Brentford ser riktigt bra ut, men till 78 procent tycker jag att de är helt omöjliga att spika trots en i övrigt lurig kupong. Jag är lite grann inne på x2 till och med.
  • Liverpool ser ut att bli överstreckade trots att Brighton ser finfina ut. Jag utgår från vänster, men kanske blir det alla tecken.
  • I Nottingham – Leicester spelade jag ett-tvåan igår, men dte är faktiskt krysset som ser ut att få bäst spelvärde. Jag tar nog krysset som utgångstecken och kompletterar med en av sidorna.
  • Jag var inne på att chansspika Bristol City igår. Det kan bli så idag också även om det tar emot. Men någonstans måste det spikas.
  • Jag tror att jag kör vidare med gårdagens tanke om singelkryss i Cardiff – Wigan.
  • Hull kan möjligen spikas. Men jag vill få ned streckningen under 60 procent åtminstone.
  • Jag spelade x2 i Luton – West Brom igår, men till de här strecken vänder jag nog sida.
  • Middlesbrough har har stigit i odds men stigit ordentligt i streckning sedan igår. Igår var jag inne på att spika ettan. Det kommer jag absolut inte göra till 71 procent, men följer utvecklingen innan jag tar ställning.
  • Norwich ska ha vettig chans borta mot Preston, men 50 procent lockar inte. Jag avvaktar läget.
  • Sunderland till 51 procent mot ett bra Swansea väljs bort. Kryss och tvåa!

Lycka till!

Kan Bournemouth eller Millwall vara lösningen på en mycket svårlöst jackpottkupong på Stryktipset?
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2023-01-14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *