Leicester glöms bort på Stryktipset

Jackpott och mängder av överstreckade favoriter på Stryktipset och jag tror att det går hitta riktigt fina rader. Jag tycker att Leicester glöms bort och är en fin chansspik. Bristol City är veckans bästa spik bland de mer tydliga favoriterna.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tankar till samtliga matcher:

 1. Jag spikar troligen Liverpool, men krysset till 7 procent är väldans intressant…
 2. Oddset på Leicester har sjunkit en aning sedan igår lunch (medelodds från 2.47 till 2.30), men stryktipsspelarna väljer bort Leicester hemma mot Wolves. Förståeligt med tanke på resultatraden, men jag tycker att Leicester ser ut att bli alldeles för bortglömda. Spik till de här strecken!
 3. Aston Villa är jättebra, men Brentford borta är tufft. Jag tar 1x i match 3.
 4. Crystal Palace streckas för hårt. Jag tar troligen alla tecken, men möjligen vaskas ettan helt.
 5. Detsamma gäller för Birmingham. Jag ger inte mycket för Blackpool och vill ha med ettan, men den streckas ju för hårt. Jag funderar vidare, men kanske blir det 1x trots strecken.
 6. Bristol City till 53 procent är en jättefin spik i min bok.
 7. Jag spelade 1x i Cardiff – Stoke igår, men så som strecken rört sig får jag nog vända om till x2 trots att Stoke är svaga för dagen.
 8. Det går inte spika Coventry till >75 procent. Jag tror att jag nöjer mig med 1x.
 9. Jag spikade Hull igår med förhoppningar om att strecken skulle hamna under 40 procent. Sedan dess har oddset stigit, men streckfördelningen ökat på ettan. Inte längre någon spik.
 10. I Norwich – Swansea ligger strecken rätt om vi ska tro oddsen. Oddset på ettan har sjunkit sedan igår och möjligen vänder jag gårdagens x2 mot 1x.
 11. Jag trodde att Preston skulle streckas lite mindre. Kanske vaskas ettan hemma mot Blackburn.
 12. I Wigan – Millwall spelar jag nog x2. Klasskillnad, men Millwall darrar.
 13. Elfsborg kan vara en bra spik borta mot Degerfors, men de får under inga som helst omständigheter streckas ännu hårdare. Jag vill åtminstone ha ner tvåan under 55 procent.

Lycka till!

Leicester glöms bort på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2023-04-22

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *