Manchester City omgångens bästa spik på Stryktipset?

Det är dags för sista omgången i Premier League och det kan vara knivigt att gissa med vilka uppställningar och med vilken inställning lagen ställer upp imorgon. Ett sätt att ta reda på det är såklart att lusläsa allt info som finns på respektive lags hemsida osv, men jag nöjer mig som vanligt med att lita på att all information finns inprisad i oddsmarknaden.

Vi har flera storfavoriter som inte överstreckats denna helg och det öppnar upp för några ”enkla” spikförslag. Frågan är om det blir någon utdelning bara. Omgångens bästa spik måste Manchester City vara.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs gärna kommentarerna till det inlägget också. Mycket intressanta diskussioner har utvecklats där.

Tankar i några av dagens matcher så här lördag kring lunch:

  • Burnley har haft en fantastisk säsong. Imorgon har inte något av lagen särskilt mycket att spela för. Jag inbillar mig att hemmaplan spelar stor roll under sådana förutsättningar, men det verkar också stryktipsspelarna göra. Jag rekade 1x tidigare i veckan och är lite sugen på det igen. Spelvärdet verkar dock helt klart finnas i tvåan och egentligen är det kanske hål i huvudet att inte ta med den till 17 procent av strecken. Jag funderar vidare.
  • Huddersfield är klara för spel i Premier League även nästa säsong. Arsenal blandar och ger. Här är jag sugen på enkeltvåan med tanke på skillnaden mellan streck och odds. Spelvärde i en favorit gör nästan varje gång att jag spikar.
  • Liverpool är omgången mest sannolika vinnare och trots det inte särskilt överstreckade. Det blir spik även om krysset till 11 procent så klart är otroligt intressant.
  • Chelsea är liksom Arsenal en icke överstreckad favorit.
  • Detsamma gäller för Manchester City och här tycker jag vi hittar omgångens bästa spik. 100 poäng hägrar och det tror jag är motivation nog. Southampton kommer fokusera på att inte förlora stort tror jag och spelar defensivt även om de ligger under med en boll.
  • I match tretton tycker jag det luktar kryss, men spelvärdet finns i tvåan och x2 känns givet om du inte har råd att helgardera.

Lycka till!

Manchester City omgångens bästa spik på Stryktipset?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *