MFF, Varberg och Bayern spikas nog på Stryktipset

Riktigt intressant omgång på Stryktipset med flera stora favoriter. Förhoppningsvis går det gardera på rätt ställe och då kan det bli ok utdelning med tanke på jackpotten idag. Men det finns helt klart risk för låg utdelning.

Inleder gör toppmötet i Göteborg och den tycker jag är riktigt svårbedömd. Mina bästa spikar just nu är nog Malmö FF, Varbergs BoIS och Bayern München.

Varje torsdag skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2. Klicka på länk under Länkar till höger.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan.

Tankar:

  • BK Häcken är streckvärda vid jämförelse mellan odds och streck och jag har hört många experter som är spiksugna. Jag tycker att skadeläget i hemmalägret oroar en del, men tydligen ska det se betydligt bättre ut i backlinjen med Rasmus Lindgren och Joona Toivio tillgängliga för spel igen. Istället är Paulinho tveksam med en ond vad och han tränade inte igår! Jag vill helgardera är, Blåvitt har visat sig svårslagna, men nu har målman Giannis Anestis skadebekymmer.
  • Helsingborg till 63 procent spikar jag aldrig med tanke på deras status just nu.
  • Malmö FF är ordentligt överstreckade, men jag gör det nog enkelt för mig och spikar ettan. Garderar hellre andra favoriter.
  • Halmstads BK måste visa bättre innan jag streckar dem. Jag tycker att 1.87 är alldeles för lågt på oddsmarknaden. Observera dock att snittoddset på HBK var 1.72 när jag tittade i torsdags!
  • Varberg spikar jag till 57 procent trots att de givetvis måste börja tappa poäng snart. Jag tror inte Frej räcker till. Vikingavallen i Täby har konstgräs, men Varberg har spelat de flesta bortamatcher på konstgräs och lyckats vinna, så det ska nog inte vara några problem.
  • Barcelona spikar jag inte, tycker inte de är helt att lita på och Valencia är bra. Oddset på Barca har gått från 1.53 i torsdags till 1.64 nu.
  • Bayern München hade jag tänkt gardera, men de har inte streckats särskilt hårt så jag tänker nog om och spikar.
  • Magnus Haglund lärde mig i Expressens podd att Vålerengen – Lilleström är det största derbyt i Norge. Med tanke på det plockar jag med krysset till 16 procent även om tabellstudier gör ettan riktigt trolig.
  • Akropolis streckas inte särskilt hårt och streck från höger är givet, möjligen till och med läge att lämna tvåan ensam?
MFF, Varberg och Bayern spikas nog på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset vecka 21 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *