Millwall svaga i torsdags, streckas till 75 procent på Stryktipset

Nyårsstryktips med sju matcher från Premier League, fem från Championship och en från League One. Det gör att vi har flera stora favoriter och det gäller att gardera och helt gå emot ett gäng av dem. Speciellt med tanke på att Manchester City – Everton enligt mig ger oss en tolvrätterskupong denna veckan.

I Fulham – Southampton vänder jag nog sida från igår. Kanske också i Bournemouth – Crystal Palace.

Millwall var svaga hemma mot Bristol City i torsdags. Ettan till 75 procent smakar illa!

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tankar om de flesta matcherna:

  • Manchester City är bara att spika enligt mig. Men det gör också att jag måste plocka bort minst två favoriter helt och hållet…
  • Jag trodde igår att Fulham skulle spelas upp ver 60 procent på Stryktipset. Istället streckas de ”bara” till 57 procent idag, samtidigt som medeloddset sjunkit från 2.02 (sannolikhet 48 procent) till 1.83 (sannolikhet 53 procent). Som det ser ut nu vänder jag nog x2 till 1x eller singelettan. Men jag avvaktar en stund till innan jag bestämmer mig.
  • Jag spikade Newcastle igår och det kan bli så idag också. Kan vi få ned strecken på ettan den sista timmen blir det nog spik, men stannar den på 78 procent garderar jag.
  • Igår tyckte jag att Crystal Palace var en intressant spik. Men både streckfördelning och odds har gått åt fel håll och nu blir det gardering eller kanske till och med omtänk.
  • Jag litar inte på Chelsea. Gardering!
  • Tottenham måste nog också garderas eller helt lämnas bort.
  • Blackburn har gått från 57 procent igår till 51 idag. Jag vaskar nog bort dem idag också, men det är inte alls lika solklart längre.
  • Bristol City var bra mot Millwall i torsdags. Tvåan till 15 procent är mycket intressant! Kanske en ett-tvåa i match 10? Eller gå tuffare med x2?
  • Luton Town spikas!
  • Millwall var svaga i torsdags och impar inte direkt precis just nu. De spelade 1-1 mot Wigan i hemmamatchen före jul. I och för sig en superinsats i Watford mellan de matcherna, men jag är inne på att ta bort ettan helt genom att chansspika krysset till 17 procent. 75 procent på Millwall tycker jag är helt åt skogen.

Lycka till!

Millwall svaga i torsdags, streckas till 75 procent på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2022-12-31

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *