Spik på överstreckade Norwich på dagens Stryktips!

God förmiddag!

Intressant runda på Stryktipset denna gång tycker jag. Vid jämförelse mellan streck och odds är alla klara favoriter (Tottenham, Leicester, Birmingham, Blackburn, Middlesbrough och Norwich) ganska ordentligt överstreckade så det kan vara värt att gardera åtminstone några av dessa och leta spikar i andra matcher. Jag spikar dock Norwich direkt och funderar hur jag ska göra med Leicester och Blackburn som jag spikade i torsdags (länk nedan).

Tidiga tankar till dagens omgång på Stryktipset och Topptipset publicerades i torsdags på 1×2.se.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs gärna kommentarerna till det inlägget också. Mycket intressanta diskussioner har utvecklats där.

Tankar kring ett gäng matcher:

  • Crystal Palace borta är ingen lätt match och Tottenham vinner matcher men imponerar inte direkt. 65 procent på tvåan är lite mycket. Jag spelar x2, med kryss som utgångstips (på grund av spelvärdet).
  • Jag gillar Leicester och spikade i torsdags, men 77 procent är för mycket. Jag vill spika, men väljer antagligen 1x.
  • Birmingham ska givetvis vara favoriter hemma mot Hull, men frågan är hur de klarar just ett favoritskap. Krysset ska med!
  • Blackburn hemma mot Rotherham vill jag spontant bara spika, men 73 procent för ett lag som kryssar så mycket som Blackburn gör är otroligt mycket. Rotherham har en fin rad på slutet men har haft extrema marginaler med sig.
  • Swansea spikade jag i torsdags och gör nog så idag också trots att de är något överstreckade, Jag tycker dock att 50 procent är ok.
  • Derby är riktigt riktigt bra just nu, men Aston Villa är lika bra på pappret. Med ny manager kanske de har börjat en bättre period nu.
  • Wigan är svaga på bortaplan och Middlesbrough ett topplag. Men Boro kryssar mycket och 17 procent är spelvärt.
  • Norwich är otroligt bra trots mängder av skador. Hemma mot Millwall spikar jag Norwich nästan oavsett streckfördelning. Jag har också lagt in en liten peng på Norwich -0.75 till 2.20 på oddsmarknaden.

Lycka till!

Spik på överstreckade Norwich på dagens Stryktips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *