Stryktipset: Akropolis ser spelbara ut trots att Sandviken är förbättrade

Första helsvenska stryktipsomgången 2018 med idag! Spelstopp kl 15:59 som vanligt. Jag tycker att Akropolis ser spelbara ut trots att Sandviken varit förbättrade på slutet. Vidare så chansar jag att spika Falkenberg mot storklubben Helsingborg.

Läs mina tidiga tankar om samtliga matcher för dagens Stryktips på 1×2.se.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs gärna kommentarerna till det inlägget också. Mycket intressanta diskussioner har utvecklats där.

Några tankar så här kring lördag lunch:

  • IFK Värnamo har det otroligt kämpigt, men vid jämförelse mellan odds och streck på Stryktipset har Brage blivit lite för hårt streckade. Det tar emot att spela 1X, men med tanke på hur oddsen ligger bör kanske det göras ändå. Eller kanske en helgardering?
  • Västerås såg ut som en riktigt spelbar spik i torsdags. Sedan dess har medeloddsen på tvåan sjunkit från 1.64 till 1.52, men streckfördelningen har viktat mot Västerås ännu mer. I brist på bättre alternativ spikar jag nog Västerås ändå. Jag läser dock att Carlstad Uniteds tränare tror att många underskattar Nyköping.
  • Också Akropolis odds har sjunkit sedan i torsdags (från 1.96 till 1.74) och tvåan ser riktigt spelvärd ut trots att Sandviken sett förbättrade ut på slutet.
  • Jag tror såklart att Eskilsminne att vinner hemma mot Ängelholm, men 66 procent på ettan är för mycket och jag rekommenderar gardering med krysset.
  • Också Oskarshamn är rättmätiga favoriter, men 63 procent på ettan gör att gardering lockar.
  • Helsingborg ser risiga ut och jag chansspikar Falkenberg trots att de är något överstreckade.
  • Carlstad United hade medeloddset 1.94 i torsdags, men nu har det gått upp till hela 2.31. Kanske kan det vara den långa resan som oddsspelarna tagit fasta på (buss till Arlanda och sedan flyg till Umeå)? Eller det faktum att Carlstad  aldrig slagit Team TG? Vid jämförelse mellan streck och odds ser ettan spelvärd ut, men Carlstads offensiv imponerar samtidigt ordentligt.

Lycka till!

Stryktipset: Akropolis ser spelbara ut trots att Sandviken är förbättrade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *