Stryktipset: Spelvärde på krysset i Middlesbrough

Åter dags för Jackpottomgång! Jag har skrivit tidiga tankar på 1×2.se här. Sedan dess har givetvis en hel del hänt med avseende på streckprocent, men även lite med avseende på odds.

Ray Wilkins MilanJag hade lite otur i förra veckans Stryktips i mitt säkra kryss i Newcastle, men eftersom utdelningen var minimal spelar det ingen roll.

Innan vi går till veckan Stryktips måste jag passa på att hylla fantastiske Ray Wilkins som dog i veckan, bara 61 år gammal. Använd en del av helgen till att läsa på om denna underbara människa och personlighet. Läs till exempel Nigel Quashie på Instagram för att få ett exempel på hur fantastisk denne man var. Fler exempel finns bara en googling bort.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs gärna kommentarerna till det inlägget också. Mycket intressanta diskussioner har utvecklats där.

Lite tankar så här på lördagsförmiddagen:

  • En vanlig lördag är jag helt övertygad om att Manchester City bara kör över United. Men nu kommer de från en riktig missräkning mot Liverpool och en retur redan på tisdag. Frågan är vilken elva de ställer upp med. Med tanke på bredden i truppen plockar jag 1x, men det kan vara värt att invänta startelvan. Fin startelva och sänkt odds framåt spelstopp gör att jag ser riktigt värde i City. (UPDATE: Det går ju troligtvis inte invänta någon startelva. Matchen spelas 18:30…)
  • Jag har lite ”kniven mot strupen”-känsla för Crystal Palace och spelar x2 med tanke på att endast 29 procent av strecken återfinns på tvåan.
  • Leicester är ordentligt överstreckade vid jämförelse mellan streck och odds och egentligen borde kanske x2 spelas. Jag har dock ordentlig feeling för Leicester och spelar 1x.
  • Tottenham såg ordentligt understreckade ut tidigare i veckan, men som ofta hos favoriter, har en stor andel av strecken senare under veckan hamnat på tvåan och värderingsmässigt ska nog krysset med.
  • West Bromwich har bytt tränare och har spelvärde så jag chansar med 1x.
  • I Middlesbrough – Nottingham ser det ut att vara riktigt fint spelvärde i krysset! Gardering ett måste!

Lycka till!Stryktipset: Spelvärde på krysset i Middlesbrough

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *