Stryktipstankar 20130907

Tips 1: Streck vs sannolikhet på Stryktipset för samtliga omgångar 2017.

Tips 2: Beskrivning av hur beräkna utdelning på Stryktipset.

Tips 3: Rättningsmall för Stryktipset plus V75, V86, V64 och V65.

Dagens Stryktips kommer från de lägre divisionerna i England. Här kommer mina stryktipstankar.

Så här ligger streckfördelningen och sannolikhetsutfallet nu på morgonen. Jag har fått fram siffrorna genom att titta på medelvärdet av spelbolagens oddssättning (värden från oddsportal).

stryktipset_20130907

Det verkar finnas mest värde i tvåor i matcherna Bradford – Brentford, Crawley Town – Gillingham, samt Tranmere – Stevenage.

De gråmarkerade matcherna lottas, alla tre med fördelningen 12-2-2. Det kan vara värt att avvakta hur spelandet ser ut de närmaste timmarna, men det skulle kanske finnas logik i att spika ettan i alla tre. Risken är såklart då att utdelningen blir för liten. Jag avvaktar spel för nu och kommer kanske med en uppdatering senare om hur jag tänker och spelar. Blir det något spel alls blir det bara med en minipeng precis som förra veckan (då jag satt med tolv rätt i ramen på mitt reducerade system för 32 kronor, men slutade på nio om jag minns rätt).

——

UPPDATERING:

Klockan kvart över två uppdaterade jag ovanstående bild och fick

stryktipset_20130907_2

Vi observerar att oddsen inte stuckit iväg åt något håll. Crawley Town är något större favoriter nu jämfört med i morse, men skillnaderna är ganska marginella. Vad det gäller streckfördelningen har favoriterna, som nästan alltid ju närmre spelstopp vi kommer, fått lite fler streck än motståndarna. I de lottade matcherna (gråmarkerade) finns det hyfsat värde på de raka ettorna. Kanske är det en god idé att ta med tvåan i match 9 och möjligen i match 2. Jag tror att jag kommer att lita på turen vid lottningen och köra säkra ettor i dessa tre matcher, desto fler streck till de övriga matcherna. Jag kör återigen bara ett ytterst litet system (R-0-7-16 med en extra halvgardering, dvs 32 kronor).

Värdet på Brentford är ännu större än i morse. Bradford har två raka segrar på hemmaplan, men mot lag som har börjat ganska svagt. Brentford är ännu obesegrade i ligan och jag sätter x2 där. Dock, bortalaget saknar nye Raphael Calvet och anfallaren Will Grigg på grund av landslagsuppdrag

Också i matchen mellan Carlisle och Port Vale plockar jag x2, värdet finns på tvåan och Carlisle har ännu inte vunnit i ligan i år.

Gillingham kryssar mycket än så länge. Där tycker jag krysset ska med. Blir 1x, enkelt x, eller x2 där. För hemmalaget är mittfältaren Mike Jones avstängd och försvararen Joe Walsh är indisponibel pga landslagsuppdrag. Samma gäller för Gillinghams försvarare Michael Harriman.

Värdet sitter absolut inte på Tranmere, och de saknar målvakten Owain Fon Williams, samt Abdul Bell-Baggie och Jason Koumas. Men jag har fått feeling för ettan där och plockar 1x.

Rochdale har inte vunnit sedan i premiären. Där chansar jag med x2.

Där var lite tankar, stort lycka till vid spel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *