Superläge på Stryktipset!

Veckans stryktipskupong är stekhet med bara en match från Premier League. Åtta kommer från Championship och hela fyra från League One. Jag älskar det!

Mängder av storfavoriter överstreckas något vansinnigt! Det ger ett superläge på Stryktipset, men det är också lätt att spela alldeles för svåra rader. Någon eller några överstreckade favoriter får nog tas. Jag funderar vidare, men har redan nu bestämt mig för att gardera Middlesbrough som spelar viktig match redan på tisdag.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar om Stryktipset på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Tretton funderingar just nu:

 1. Brentford är jag lite sugen på och det är intressant att oddsmarknaden värderade ettan till 50 procent igår och nu till 54 procent. Tyvärr har strecken också ökat på Brentford och krysset bör nog hänga med på systemet.
 2. Jag tror att det vänder nu för Blackburn, OM det inte är så att spelartruppen helt har vänt sig mot Jon Dahl Tomasson. Möjligen singlar jag ettan.
 3. 1x i match 3! Jag gillar Bristol City just nu.
 4. Jag tror att jag tar med krysset i Middlesbrough – Rotherham. Är oddssättningen korrekt slutar det i kryss en gång av fem. Då är det intressant att få med krysset till 10 procent.
 5. Jag streckar från vänster i match 5. Det vänder nu för Norwich trots att jag är tveksam till tränaren.
 6. Jag vill(e) spika Plymouth hemma mot Cardiff, men ettan har dragit iväg ytterligare sedan igår. Jag tvingas nog gardera med tanke på streckfördelningen, men visar det sig att mycket sena pengar kommer in på krysset och tvåan kan det bli en vettig åsna. Jag avvaktar.
 7. Jag tycker att det är lite svårt att se varför QPR ska vara favoriter mot ett uppåtgående Millwall. Jag hoppas att jag har fel, men viktar mot höger i match 7.
 8. Etta och kryss väljs tidigt i Sheffield Wed – Coventry!
 9. Stoke vaskas till de här förutsättningarna.
 10. Jag spelade 1x i Bristol Rovers – Blackpool igår, men ettan streckas hårt. Jag får fundera ett varv till.
 11. Bolton spikades igår. Jag är sugen, men de överstreckas.
 12. Vågar vi plocka bort Derby som streckas näst hårdast på hela kupongen? Jag tror att jag gör det.
 13. I Stevenage – Barnsley vill jag få med så många tecken som möjligt. Vaskas något, så blir det nog krysset som ser ut att vara det tecknet med lägst spelvärde.

Lycka till!

Superläge på Stryktipset!
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2024-01-20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *