Tre överstreckade favoriter på Topptipset

Jag är tillbaka med streck vs sannolikhet på Topptipset. Tanken är att försöka lägga ut rader då och då ett tag åtminstone. Nu så här under sommaren kan det vara vettigt att titta på vad oddsmarknaden säger med tanke på att det är svårt att ha egna idéer om lag som Mali U20, Täfteå, Räppe och Asarum. Och framför allt är det ofta en god idé att studera oddsmarknadens rörelse strax före matchstart om möjligt.

Dagens kupong har tre stora och överstreckade favoriter och det gäller att någon eller några av dessa behöver misslyckas för någorlunda ok utdelning.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan.

Några observationer så här knappt två timmar före spelstopp:

  • Sid Lowes Real Oviedo har en mikroskopisk chans att nå kval, men Rayo Majadahonda behöver seger för att kunna hänga sig kvar. Oviedo ser ordentligt överstreckade ut.
  • Argentina U20 är nog riktigt bra (och vilade en massa spelare senast), men vid jämförelse mellan streck och odds är de överstreckade.
  • Kan Sandviks IK vara en intressant spik?
  • Gamla storlaget IS Halmia är alltför hårt streckat.
  • Asarum skulle kunna vara intressanta borta i Räppe.

Lycka till!

Topptipset: Streck vs sannolikhet. Tre överstreckade favoriter
Topptipset 2019-06-04: Streck vs sannolikhet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *