Vaska Oxford på Stryktipset

Veckans Stryktips bjuder på en kupong helt utan matcher från Premier League och då blir det automatiskt mycket svårlöst. Jag singlar troligen Chelsea och MK Dons trots överstreckning och vaskar bland annat Oxford och Portsmouth.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Nulägesfunderingar kring alla matcher:

 1. Chelsea streckas lite för hårt, men skulle kunna vara en vettig spik om den stannar under 75 procent. Men vill du fälla de smartaste stryktipsspelarna är det troligen andra sidan som gäller. Jag tror att jag gör det enkelt för mig och singlar Chelsea. Kupongen är svår nog längre ned.
 2. Jag singelstreckade West Bromwich i mitt förslag igår, men till de här strecken är det bara att gardera eller kanske till och med helt gå emot tvåan.
 3. Jag hör en hel del snacka om singeltvåan i Huddersfield – Bournemouth. Bortalaget har troligtvis ligans näst bästa trupp, men jag tycker inte att de imponerar ett dugg just nu. Jag väljer 1x trots att Huddersfield streckas lite för hårt.
 4. Luton skulle kunna vara en vettig spik borta mot Hull trots överstreckning. Men 47 procent är absolut på gränsen. Kan vi få ned procenten på tvåan i eftermiddag betyder det att de stora smarta spelen garderar och går emot Luton. Då väljer jag singeltvåan direkt.
 5. Blackburn ser ok ut vid jämförelse mellan streck och odds. Men jag är ytterst tveksam till deras offensiv i nuläget och väljer troligtvis andra sidan. Ben Brereton Diaz är fortsatt skadad, däremot ser Bradley Dack ut att vara nära en start. Är Dack redan i form efter sin långa frånvaro?
 6. Stoke ser inget bra ut alls i nuläget. Jag har spelat dem flera gånger med motiveringen att truppen är bra, men det hjälper inte hur bra spelare du har om spelet inte funkar. Till de här strecken väljer jag nog x2 trots att det finns ett pyttigt spelvärde i ettan vid jämförelse mellan streck och odds.
 7. Swansea är inget lag jag håller hårt i handen. Speciellt inte till de här oddsen. Jag nöjer mig troligen med 1x, men att helt vaska Swansea lockar.
 8. Oxford vaskar jag dock med större självförtroende. De är oerhört starka offensivt och visar fin resultatform och det har stryktipsspelarna tagit fasta på. Kan naturligtvis vinna, men Ipswich är defensivt starka och jag gissat att de tar minst en poäng här. Den vågade spikar tvåan.
 9. Jag funderar på om jag ska våga plocka bort Sunderland till de här strecken. Funderar vidare…
 10. Milton Keynes är snuskigt överstreckade sett till odds och streck. Men här väljer jag troligen en teoretisk idiotisk spik. Jag ger dem betydligt större chans än omkring 50 procent som oddsmarknaden indikerar. Jag går hårt på MK Dons på Stryktipset och spelar på oddset till nästan 2 gånger pengarna.
 11. Portsmouth är ganska bra, men Wycombe krigar på ett imponerande sätt. Till de här strecken tycker jag x2 är ett enkelt val.
 12. Charlton hade jag spikat om de hamnat strax över 50 procent. Till de här strecken garderar jag, men börjar från vänster.
 13. Hammarby – Elfsborg är intressant och mycket svårlöst. Till de här strecken är nog x2 korrekt, men hemmaplansfördelen ska inte underskattas. Mina val står mellan x2, 12 eller 1×2…

Lycka till!

Vaska Oxford på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2022-03-19

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *