Wigan och Brighton på Stryktipset?

Jag är lite tillbaka till hur jag historiskt betraktat Stryktipset genom att inte ha någon egen åsikt alls egentligen (har jobbat lite för mycket och inte hunnit följa någon fotboll utanför Allsvenskan) utan mer strikt betrakta odds och streck.

Denna veckan tycker jag att Wigan och Brighton ser intressanta ut.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här. Jag har dock några veckors uppehåll nu på grund av ovanstående nämnda jobbsituation.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tretton observationer:

 1. Liverpool och Leeds underpresterar båda två, men på lite olika nivåer… Med tanke på att Pool inte helt är att lita på just nu är såklart både krysset till åtta procent och tvåan till fyra mycket intressanta.
 2. Vid jämförelse mellan streck och odds så kan Fulham vara ett vettigt spikförslag hemma mot Everton.
 3. Graham Potter kommer tillbaka på Falmer Stadium och det kittlar naturligtvis. Till de här oddsen och strecken är det bara att plocka bort tvåan. Brighton till 17 procent är jätteintressant!
 4. Newcastle streckas lite för hårt. Jag tycker Aston Villa är bättre på pappret än vad de presterat. Nytändning med ny manager?
 5. Tottenham är för hårt streckade borta mot Bournemouth. Gardering ett måste?
 6. Crystal Palace till under 60 procent är möjligen en spik hemma mot Southampton.
 7. Brentford detsamma, men här vill ja ha med krysset.
 8. Coventry är bättre än tabellpositionen, men det har nog stryktipsspelarna tagit lite väl mycket höjd för. Vågar vi vaska ettan?
 9. Cardiff streckas också för mycket.
 10. I Hull – Blackburn känns 1x korrekt vid jämförelse mellan streck och odds. Blackburn ovilja att kryssa gör att just krysset kan vara intressant…
 11. Luton är bra, men det brukar vara en vettig strategi att gå emot dem när de blir stora favoriter.
 12. Preston – Middlesbrough är svårlöst. Som det ser ut precis nu ser det ut som att ettan ska bort, men här kan det svänga en aning. Och Boro har överskattats av oddsmarknaden förr…
 13. Watford har kapacitet och det har stryktipsspelarna tagit fasta på. Jag tycker att Wigan är mycket intressant till 20 procent även om det är klasskillnad kapacitetsmässigt.

Lycka till!

Wigan och Brighton på Stryktipset?
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2022-10-29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *