Vi har något så ovantligt som värdestreck på favoriter på Stryktipset

Veckans Stryktips bjuder på en majoritet av matcher från The Championship, men trots det finns det mängder av stora favoriter på kupongen. Intressant nog gör antalet favoriter att ingen blir kraftigt överstreckad. För att kunna få någon utdelning alls måste nog ett par favoriter vaskas trots att de inte är kraftigt överstreckade. Jag vaskar Sheffield United och kommer behöva leta upp minst en till.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tankar:

 1. Brentford kan vara en vettig spik. Jag tar med krysset också till ganska fina 22 procent just nu.
 2. Brighton spikas direkt trots en svag insats senast.
 3. Coventry skulle också kunna singlas, men jag tror att jag tar med krysset åtminstone.
 4. Swansea spik eller x2.
 5. Jag hoppas att Sheffield United är väldans nöjda med sig själva som tagit sig till Premier League. Ettan vaskas.
 6. Bristol City – Burnley tycker jag är omöjlig. Jag är inne på ett-tvåan, men samtidigt finns det ett litet spelvärde på krysset. Jag funderar…
 7. Jag tror att Sunderland ska ha god chans mot ett håglöst Watford, men det är en av de mest överstreckade favoriterna. Jag tror att jag tar 1x i match 7, men behöver samtidigt få till en vettig balans på systemet och funderar en stund till.
 8. West Brom spikas. Jag tycker att Norwich ser helt likbleka ut.
 9. Stoke är en fin värdespik vid jämförelser mellan streck och odds. Men jag har länge trott (och hoppats) att det snart vänder för QPR och kanske den märkliga segern mot Burnley göra att allt äntligen faller på plats nu när truppen dessutom är skadefri. Jag tror att jag vaskar den spelvärda ettan!
 10. Hemmaplansfördelen talar för Reading, men Wigan har långt ifrån gett upp. Jag har inte tagit några beslut i match 10.
 11. HBK kanske kan få problem när de förvämntas föra spelet på hemmaplan. Trots gräs chansar jag att BP är bättre än ryktet och tar x2 i match 11.
 12. BK Häcken kan singlas, men Värnamo ska verkligen inte underskattas. Krysset till 11 procent är intressant.
 13. I Roma – Milan vet jag egentligen ingenting…

Lycka till!

Vi har något så ovantligt som värdestreck på favoriter på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2023-04-29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *