Rättningsmall ATG: V75, V86, V64 och V65

Rättningsmall ATG:s spel på V75, V86, V64 och V65

I ett tidigare inlägg beskrev jag ganska ingående om hur man räknar ut antalet undervinster på Stryktipset, Europatipset eller EttKryssTvå. I ett senare inlägg bifogade jag sedan ett Excelark där antalet tolvor, elvor och tior samt total utdelning räknades ut automatiskt för matematiska system på Stryktipset. I detta dokument finns också en liknande rättningsmall för några av ATG:s spel på trav, V75 (annonslänk Bokus, Adlibrislänk här), V86, V64 och V65.

I rättningsmallen kan du enkelt se hur många sjuor, sexor och femmor du fått på V75 och hur stor utbetalningen blir givet utdelningen (och motsvarande för de övriga spelformerna på ATG).

Ladda ner dokumentet här om du vill rätta V75 med mera:
Rättningsmall ATG och Stryktipset samt Supertoto

Det finns flera sidor på internet för direkträttning av ATG:s spel på trav, speciellt finns det gott om rättningsmallar till V75. Fördelen med ett Exceldokument är såklart att man kan ladda ner det och sedan använda det varje gång istället för att googla upp rätt sida på internet varje gång man vinner (som förhoppningsvis är ofta). Det kan vara skönt att ha ett dokument till alla spelformer. Vidare är friheten stor att modifiera dokumentet på egen hand och att skräddarsy det så att det passar ens egna önskemål. Så välkommen att ladda ner och använda/modifiera/förbättra ”Rättningsmall ATG” för V75, V86, V64, V65 ovan!

trav rättningsmall atg

I sinom tid kommer jag nog fylla på dokumentet ovan med fler spelformer. Lotto och Måltipset är givna. Har ni några fler önskemål får ni gärna kommentera. Några fler från ATG? I dagsläget innehåller alltså min rättningsmall flikar för att rätta V75, V86, V64 och V65.

14 reaktioner på ”Rättningsmall ATG: V75, V86, V64 och V65

 1. Hallå
  Får tyvärr inte rättningsmallen till travet att fungera?????. Där emot fungerar stryktipsmallen. Kanon

 2. Hallå ville bara kolla om du får ordning på rättningsmallen för V75.
  sju rätt funkar men inte 6:or och 5:or

   1. Hej igen Sten! Och tack för kommentarerna. Skulle du kunna precisera dina problem? När jag testade lite tycker jag det verkar funka bra, men det kan säkert finnas någon bugg i räkningarna.

    Ett exempel. När jag kör system på 1x7x6x5x4x3x2 rader på V75 med alla rätt får jag 1 sjua, 21 sexor och 175 femmor. Om man t.ex. har fel i lopp fyra får jag 5 sexor och 85 femmor. Har man fel i lopp fyra och sju får jag 10 femmor. Detta stämmer perfekt med resultaten på travrevyns vinstuträkning som jämförelse.

    Tack igen för kommentaren och svara hemskt gärna på detta.

 3. Avdelning Antal streck Rätt? (1/0)
  1 6 1 Antal rader med sju rätt 1
  2 6 1 Antal rader med sex rätt #NAMN?
  3 4 1 Antal rader med fem rätt #NAMN?
  4 4 1
  5 1 1
  6 1 1
  7 5 1

  Utdelning Total utdelning #NAMN?
  7 rätt 10000
  6 rätt 1000
  5 rätt 100

  Om jag ändrar från 7 rätt till 6 rätt blir det som det ska 0 antal rader med 7 rätt och 6 rätt blir #NAMN?
  på raden för 5 rätt ändras #NAMN? till falskt.

  Med vänlig hälsning och trevlig helg
  Sten

  1. Med ditt förslag får jag 1 sjua, 20 sexor och 128 femmor.

   Men jag tror jag hittat ’felet’! Det kan ha att göra med vilken Excelversion man använder. Jag hade lagt några hjälpräkningar i celler som inte verkar finnas på äldre versioner än min och inte heller i LibreOffice och OpenOffice.

   Jag har bytt ut filen nu och hoppas att den ska funka även i äldre versioner. Har provat i Excel 2007 och LibreOffice 3.5. Funkar den för dig nu?

 4. Perfekt rättningsmall och fin hemsida!

  Fråga: Räknar du ut streckfördelning vs sannolikhet på V75, V86 osv så som jag har sett att du gjort för Stryktipset? Eller går det inte att göra på travspel?

  1. Hej och tack så hemskt mycket! Nej jag har inte gjort något sådant på travet. Det går såklart, men är inte lika trivialt som på Stryktipset. Ska se vad jag kan göra i framtiden. Kanske det kommer något till V75 och V86 längre fram.

 5. Jag har nu uppdaterat denna sida med länkar till trav- och spelböcker. Gillar du mina rättningsmallar för ATG: V75, V86, V64 och V65 får du gärna använda länkarna ovan när du ska köpa böcker (ja, det är affiliatelänkar, så jag tjänar någon krona om du använder dem…).

  Jag ämnar också läsa (eller läsa om de jag redan läst) och recensera dem här på bloggen. Håll dig uppdaterad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *