Ängelholm ska återigen bort på stryktipskupongen. Eller inte?

För andra gången under juni ser Ängelholm ut att bli kraftigt överstreckade på Stryktipset. Den 1:e juni rekade jag bort Ängelholm i min text, men faktum är att streckfördelningen på ettan gick från 73 procent kl 12:36 (nästan 8 miljoner omsatta) och rörde sig till 66 procent kl 15:35 (13 miljoner omsatta). En otrolig nedgång som nog gjorde ettan ganska spelvärd då trots att kvoten mellan streck och odds var 0.73… (Proffsspelarna lämnar in sina rader sent och de verkar ha gått emot Ängelholm.)

Kan vi se något liknande hemma mot Tvååker idag? Oddsmarknaden håller matchen nästan helt jämn (liten övervikt Tvååker), men de tidiga pengarna ligger klart på ettan.

Observera att kryssen med fördel kan vaskas i den svenska ettan! Det blir ofta målglatt och kryssen är överstreckade.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar om Stryktipset på 1×2.se. Se mina inlägg här. Dock: Jag har semester från 1×2 under juni och juli och kommer inte att vara alls lika påläst som vanligt under sommaren.

Några tankar:

  • Jag vill nog ha med Kroatien till 18 procent mot Spanien, men vågar inte ta bort ettan heller. Jag får avvakta.
  • Italien är kupongen näst största favorit. Ett vettigt spikförslag, men ska det bli någon vettig utdelning alls nåste några favoriter bomma. Jag tar nog med krysset om vi kan få det omkring 15 procent.
  • Karlberg kan nog plockas bort om vi ska tro oddsmarknaden.
  • Lunds BK spikas aldrig! Frågan är om de går vaska, de är klassiskt starka hemma.
  • Norrby ser ut att bli en vettig spik hemma mot Oskarshamn. De får spela på Ryavallen på lördag (gräs istället för konstgräs), men oddsmarknaden håller ettan som klar favorit ändå och jag hänger på. Veckans bästa spik som det ser ut nu.
  • Ängelholm ser ut att överstreckas något vansinnigt, men en del kan hända fram till spelstopp (se inledningstexten ovan). Jag avvaktar och tar gärna med ettan om den trendar negativt.
  • Gauthiod är väldans spelvärda hemma mot Stenungsund.
  • Västra Frölunda kan vara en vettig lite dold spik i Göteborg.
  • Colombia är jättefavoriter hemma mot Bolivia och jag förstår inte varför just denna matchen är med på kupongen. Jag letar sätt att gardera, men kanske blir det att göra för svårt för sig.
  • Bragantino är en vettig spik om de håller sig nära 60 procent.

Lycka till!

Ängelholm ska återigen bort på stryktipskupongen. Eller inte?
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2024-06-15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *