Avslag på Brentford, Coventry och West Bromwich på Stryktipset

En högintressant stryktipskupong med flera stora favoriter. Jag kommer spika Arsenal och Norwich, men annars försöka gardera eller helt gå emot övriga jättefavoriter.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Några tankar:

 1. Brighton är en vettig spik vid jämförelse mellan streck och odds. Jag underskattar inte West Ham och funderar ett tag till på om jag ska lämna ettan ensam.
 2. Jag kommer spika Arsenal trots att den streckas ett tiotal procentenheter mer än vad sannolikhetsvärderingen indikerar. Jag har svårt att hitta andra vettiga spikar.
 3. Jag har gjort det många gånger förut (förvånansvärt ofta med framgång) och funderar på att göra det igen. Det vill säga singelstrecka krysset när vi har en jättefavorit jag egentligen inte tror på. Visst finns det en risk att närhetsbiasen slagit mig lite för hårt när det gäller Manchester United, men jag tycker verkligen inte att ettan över 70 procent är intressant. Spikkryss, x2 eller helgardering kommer jag välja…
 4. I Everton – Wolves tycker jag att det är svårt att välja sida. Jag låter streckfördelningen i eftermiddag avgöra, men lutar just nu åt x2.
 5. Brentford är jättebra och det tar emot att lämna bort dem helt på hemmaplan. Men jag överväger det till de här strecken. Crystal Palace är bra och väldigt intressanta till 16 procent.
 6. Ipswich är hypade efter deras säsongsinledning. Jag var helt inne på att gå emot dem helt på Stryktipset, men streckfördelningen har jämnat till sig sedan igår och kanske får ettan plats på systemet på något sätt. Men jag vill inte plocka bort Leeds heller…
 7. Birmingham är bra och jag har gillat dem under hela säsongsinledningen. Men streckas de till 63 procent i eftermiddag väljer jag bort dem denna gång. Plymouth är helt ok.
 8. Cardiff är inget vidare, men det är sannerligen inte Sheffield Wednesday heller. Jag var inne på att åsnespika ettan igår, men håller strecken sig så här får jag nog tänka om.
 9. Coventry lämnas därhän. Sunderland till 17 procent är högintressant.
 10. Norwich singelstreckas!
 11. Jag var inne på 1x i Millwall – Stoke. Men Millwall har börjat säsongen ursvagt och till 47 procent plockar jag nog bort ettan istället.
 12. Preston har kommit ned i streck sedan igår. Jag tar 1x i match 12.
 13. Jag streckar från höger i match 13. Middlesbrough har ju trots allt kvalitet även om det nog behövs spets framåt.

Lycka till!

Avslag på Brentford, Coventry och West Bromwich på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2023-08-26

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *