Rumänien bank, men MK Dons överstreckade på Stryktipset

Vi har landslagshelg och stryktipskupongen blir speciell (men rolig) med några landskamper och matcher från League One och Two. Kan några stora favoriter tappa poäng kan utdelningen bli vettig, men risken är naturligtvis stor att vi får ett ensiffrigt antal tusen på tretton rätt.

Jag kommer gardera Kroatien och chansar bort Exeter och troligen också Peterborough, Portsmouth och Mansfield. Igår var jag inne på att spika MK Dons, men de har streckats hårt och till nuvarande förutsättningar är det omöjligt.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tankar till samtliga matcher:

 1. Spanien bör ha stor chans mot ett Norge utan Haaland. Jag tror att jag singlar, men möjligen plockar jag med krysset. Spanien har trots allt haft svårt att få hål på lågt stående försvar förr.
 2. Kroatien är jättebra, men jag tycker samtidigt att de överpresterat en aning de senaste åren. Wales är dock inget vidare så jag vågar inte lämna bort ettan helt. Troligen alla tecken.
 3. Israel ser ut att kunna bli en vettig spik i nuläget. Kosovo ska inte underskattas och båda lagen kan hitta målet. Blir det gardering blir det med tvåan.
 4. Turkiet ska naturligtvis vara mycket bättre än Armenien och håller sig tvåan under 70 procent är det nog bara att spika. Men Armenien kommer sälja sig dyrt och krysset kan vara vettigt.
 5. Rumänien är veckans solklara bank. Andorra är inget bra.
 6. Igår var Charlton streckade en bit över 40 procent, men har sjunkit några procentenheter sedan dess. Jag tror att Wycombe är bättre och spelar x2 även om Charlton bara streckas kring 35 procent till slut.
 7. Jag chansar bort Exeter.
 8. Krysset känns nära till hands i Fleetwood Town – Lincoln City. Men det har stryktipsspelarna också anammat. Kanske är singelettan i match 8 vettig.
 9. Jag singlade MK Dons igår och tror att de har en vettig chans mot ett svagt Morecambe. Men de har streckats alldeles för hårt och det är bara att gardera till nuvarande förutsättningar.
 10. Jag har en känsla av att Peterborough ska vara favorit hemma mot Derby, men oddsmarknaden håller matchen helt jämn. Håller sig strecken på ettan över 40 procent är det nog bara att spela x2.
 11. Portsmouth borta är en tuff nöt att knäcka för Port Vale, men bortalaget är nog lite bättre än vad tabellplaceringen visar och krysset till 23 procent och tvåan till 18 är intressant.
 12. I Mansfield – Sutton har jag känsla av en skräll. Det blir x2 till dessa förutsättningar.
 13. I Stevenage – Salford streckar jag 1x trots att tvåan är det mest spelvärda tecknet sett till streck och odds.

Lycka till!

Rumänien bank, men MK Dons överstreckade på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2023-03-25

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *