Vågar vi gå emot Tottenham, Aston Villa, Coventry och Stoke på Stryktipset?

Vi har en mycket intressant kupong med jackpott och en massa tecken ordentligt överstreckade. Jag kommer spela med hög svårighetsgrad och vaska flera överstreckade favoriter. Definitivt Stoke och kanske Tottenham, Aston Villa, Coventry och några till.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tretton funderingar:

 1. Chelsea skulle kunna singlas, men jag försöker få med krysset i match 1.
 2. Tottenham har streckats upp för mycket. Aldrig spik och kanske ska tvåan vaskas helt?
 3. Jag tänker samma sak kring Brentford. Leicester är bättre än resultatraden. MEN Brentford är otroligt bra och kan jag få med alla tecken tar jag det.
 4. I Wolves – Leeds tror jag att hemmaplansfördelen är viktig. Etta och kryss eller chansartad singeletta? Jag vill helst ha med krysset.
 5. Bournemouth har ju visat klass på slutet, men det har inte stryktipsspelarna tagit hänsyn till. Jag spikade Aston Villa igår, men sedan dess har strecken gått på ettan medan oddset har höjts en aning. Kanske vaskas den helt nu!
 6. Manchester City spikas!
 7. Jag spikade Coventry igår, men nu får kanske tvåan helt lämna kupongen…
 8. Middlesbrough skulle kunna vara en tänkbar spik. Garderar jag är det med krysset. Preston är svåra att få hål på.
 9. Jag chansade med singelkrysset i QPR – Birmingham igår. Oddset på ettan har stigit sedan dess, är de skadade spelarna i hemmalaget inte tillbaka? Avvakta startelvor.
 10. I Reading – Hull tar jag x2 till nuvarande förutsättningar. Men Hull har streckats upp sedan igår och fortsätter det så här kanske ettan blir intressant till slut. Reading är jättesvaga i dagsläget, men starka hemma.
 11. Streck vs odds skriker x2 i Rotherham – Cardiff.
 12. Stoke är jättebra i dagsläget, men till de här strecken är det bara att stryka ettan.
 13. Sunderland gör det bra med tanke på skadeläget. Tvåan är överstreckad och borde vaskas. Jag funderar någon timme till.

Lycka till!

Vågar vi gå emot Tottenham, Aston Villa, Coventry och Stoke på Stryktipset?
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2023-03-18

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *