Jag lämnar bort Coventry och tvekar på Middlesbrough på Stryktipset

Vi har varken jackpott eller en på förhand svår omgång på veckans stryktipskupong så risken är givetvis stor för en dålig utdelning. Men missar några favoriter kan det å andra sigan bli toppen!

Tre stora favoriter (Man City, Tottenham och West Brom) och flera halvstora som är kraftigt överstreckade. Jag kommer garanterat välja bort Coventry till omkring 68 procent just nu. Middlesbrough är också kraftigt överstreckade borta mot Swansea och där har jag svårare att bestämma mig. Jag har väldigt svårt att se Boro förlora.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tretton snabba tankar:

 1. Jag tycker att det bara är att spika Man City.
 2. Chelsea skulle kunna vara en vettig spik och oddset på dem har sjunkit lite sedan igår, men jag litar inte på dem ännu. Det har varit ängsligt mot slutet av matcherna i de segrarna i de två senaste matcherna. Leicester är inget bra, men bättre än resultatraden på slutet.
 3. Brighton kan också vara en spik, men jag tror att jag tar med krysset i match 3.
 4. Tottenham är inget bra just nu. Men Nottingham Forest är katastrofala på bortaplan och singelettan i match 4 skulle kunna vara vettig. Jag har inte bestämt mig ännu.
 5. I Everton – Brentford är det bara att gå på feeling. Min säger 1x just nu trots att Brentford är jättebra. Jag tycker att hemmaplansfördelen är viktig.
 6. Jag väljer x2 i Birmingham – Rotherham. Bortalaget värvade smart i vintras och är inte längre ett av ligans sämsta lag.
 7. Jag tycker Coventry är bra just nu och det är skitskoj att se Viktor Gyökeres. Men till 68 procent mot ett på uppgående Hull är det bara at vaska ettan. Enligt mig är x2 veckans bästa val!
 8. Jag valde x2 i Preston – Cardiff igår och tror fortfarande att jag tar det. en strecken på ettan har gått ner sedan igår och hamnar de under 40 procent tänker jag nog om.
 9. QPR är hopplöst svaga. Watford har bytt tränare igen. Som det ser ut just nu tar jag nog x2, men är sugen på alla tecken.
 10. Millwall är en fin spik upp till 47-48 procent enligt mig!
 11. Jag tror att jag väljer bort Sheffield United i match 11. De ser sämre och sämre ut och möter tufft motstånd här.
 12. Middlesbrough spikade jag igår, men nu har de streckats för hårt. Aldrig spik, men jag vågar nog inte vaska den kraftigt överstreckade tvåan. Jag funderar in i det sista, men har väldigt svårt att se Boro förlora mot ett Swansea som ser ut att ha gett upp säsongen.
 13. West Brom är bara att gardera till de här strecken. Det är stor klasskillnad mellan lagen, men hemmalaget har svårt att näta. Jag tar åtminstone med krysset och troligtvis alla tecken.

Lycka till!

Jag lämnar bort Coventry och tvekar på Middlesbrough på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2023-03-11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *