Spurs, Coventry, Luton och Watford kraftigt överstreckade på Stryktipset

Ena veckan är det mer eller mindre omöjligt att få tretton på Stryktipset och nästa vinner nästan samtliga favoriter och utdelningen blir några tusen. Vad finns det att ogilla med denna fantastiska spelform?

Idag har vi fin jackpott och mängder av överstreckade favoriter. Jag kommer att gardera eller helt gå emot Tottenham, Coventry, Luton och Watford. Millwall lämnas också därhän, medan ettorna på Sunderland och Wigan får plats på kupongen (dock med största sannolikhet garderade).

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tretton snabba:

 1. Jag tycker att Leicester är ganska intressanta till 43 procent, men ska vi tro oddsmarknaden finns värdet till vänster i match 1.
 2. Jag spikar Arsenal. Det finns gott om andra kraftigt överstreckade favoriter att gardera eller helt gå emot.
 3. Det känns fel i hela kroppen, men möjligen är Chelsea är en vettig spik med tanke på hur resten av kupongen ser ut.
 4. Jag trodde att krysset i Aston Villa – Crystal Palace skulle bli något överstreckat med tanke på Palace vana vid att kryssa. Med dagens förutsättningar ska nog krysset med ändå. Frågan är vilket/vilka tecken som ger sällskap.
 5. Tottenham är bra när de är bra, men otroligt ojämna. Aldrig spik till de här förutsättningarna. Frågan är om jag vågar helt gå emot dem.
 6. Brighton kan vara en vettig spik med tanke på hur övriga kupongen ser ut. Men West Ham ser ut att vara på g. Jag spikar nog en av Chelsea eller Brighton. Ett alternativ skulle kunna vara att gardera båda och använda olika villkor för att ta bort för dåliga rader.
 7. Coventry är bra, men har visat svaga resultat borta. Till de här förutsättningarna spelar jag 1x i match 7.
 8. Luton är också bra och visar fantastisk moral. Men möjligen har de varit lite sämre på slutet och trots att Swansea ser oerhört trubbiga ut måste det nog bli x2 i match 8.
 9. Millwall är riktigt bra i dagsläget och på hemmaplan är de oerhört svårslagna. Men Norwich är inget dåligt motstånd och kan vi få både krysset och tvåan till 28 procent väljer jag x2.
 10. Rotherham – QPR tycker jag att det är omöjligt att få grepp om. Rotherham ser bättre ut i dagsläget och är ganska bra hemma, så troligtvis blir det 1x. Men jag har stort förtroende för Gareth Ainsworth och hans metoder (se exempel på videoklipp i gårdagens inlägg).
 11. Sunderland streckas för hårt och Stoke ser ut att vara på gång. Men jag tycker att Sunderland kroniskt underskattas av expertisen och väljer 1x trots streckfördelningen. Att gå emot alla överstreckade tecken ger dessutom en alltför svår rad.
 12. Watford ska ha vettig chans hemma mot Preston. Men hemmalaget är ojämnt och Preston kan stänga matcher. Jag singelkryssar och ger mig fina möjligheter på andra ställen på kupongen.
 13. Jag singlade Wigan igår och hoppades att ettan skulle stanna under 50 procent. Till de här strecken bör den garderas.

Lycka till!

Spurs, Coventry, Luton och Watford kraftigt överstreckade på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2023-03-04

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *