Akropolis given spik på Stryktipset

Intressant omgång på Stryktipset med CL-final och mycket allsvenskt. Allra intressantast spelvärde tycker jag att Akropolis har denna vecka.

Läs mer köttig (och tidig) info på mitt inlägg om Stryktipset vecka 211×2.se som komplement till nedanstående.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan.

Några observationer:

  • Real Madrid är favoriter ikväll och streck vs odds ligger relativt lika.
  • BK Häcken har massa viktiga spelare borta med skador och avstängningar och Östersund har blivit klara favoriter. Med tanke på att Häcken har åtminstone Faltsetas och Friberg borta tycker jag att det är rätt. Ghoddos frånvaro i Östersund är dock tung.
  • ÖIS odds har gått upp en del under veckan och jag har inte hunnit undersöka varför. Antagligen någon/några viktiga borta och kan vara värt att kika på.
  • Akropolis har otroligt värde om vi ska tro oddsmarknaden. Oddset på bortalaget har gått ned under veckan och tvåan är en given spik med tanke på streckfördelningen.
  • Även Syrianska har gott spelvärde och oddset har sjunkit under veckan.
  • Malmö FF är veckans mest sannolika vinnare, men har blivit ganska ordentligt överstreckade vid jämförelse mellan streck och odds. Jag ser dem inte tappa poäng här dock och jag spikar nog trots streckfördelningen. Å andra sidan finns här möjlighet att  rensa nästan alla kuponger vid kryss så det lockar trots allt…

Lycka till!

Akropolis given spik på Stryktipset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *