Data för Stryktipset 2017

Jag har den senaste tiden lovat några personer att sammanställa data från mitt inlägg om streckfördelning vs sannolikhet för Stryktipset 2017. Och istället för att skicka ut till dem var för sig lägger jag upp det i ett Exceldokument nedan. Jag tänker att det kan vara intressant för flera med historik och data för Stryktipset 2017.

Data för Stryktipset 2017 – ver 01.

Själv tänker jag att jag ska försöka göra något av detta på lite sikt, men just nu gör livet i övrigt att jag inte hinner analysera/simulera något från denna historik. Under tiden låter jag er leka på.

Exceldokumentet innehåller, förutom data från inlägget som jag länkar till ovan, också nedanstående från varje vecka på Stryktipset 2017:

 • De rätta raderna.
 • Utdelningen för tretton, tolv, elva och tio rätt.
 • Odds från Svenska Spel vid avspark.
 • Streckfördelningen vid spelstopp (att jämföra med min data från inlägget som ju kommer från morgonen/förmiddagen).

Stryktipsdata från samtliga fyra punkter ovan kommer från spelstatistiken.se. En fantastisk sida med historisk data för Stryktipset, Europatipset, Måltipset med mera med mera med mera.

UPPDATERING APRIL 2020: Jag upptäckte precis att spelstatistiken.se verkar ha förändrats sedan jag skrev detta inlägg. Numer hänvisar jag istället till tipsxtra.se för historik kring Stryktipset och Europatipset. 

2 reaktioner på ”Data för Stryktipset 2017

 1. Hej,
  Skrev till dig på twitter, men passar på att skriva här också.

  Tack för denna användbara data. Har du möjligtvis samma uppställning för 2018 och 2019 också?

  Mvh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *