Streckfördelning och odds för Stryktipset 2018-01-20

Dagens rader lades upp nedan kring halv elva i förmiddags. Uppdatering med kommentarer kring halv ett.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör nedan.

UPPDATERING MED KOMMENTARER I NÅGRA MATCHER:

  • Manchester City kan väl inte annat än vinna hemma mot relativt svaga Newcastle? 87 procent av strecken ligger på ettan och jag spikar vilket bara ger tolv matcher att ta ställning till…
  • Arsenal är riktigt under isen och Crystal Palace över densamma. Det är ju dock fortfarande klasskillnad mellan lagen och vid en direkt jämförelse mellan streck och odds är ju spikettan given. Jag är dock ytterst tveksam till om jag vill spika Arsenal just nu. Speciellt inte mot ett ganska bra Palace.
  • Everton ser inte jätteheta ut nu igen och med tanke på deras otroliga problem med att skapa målchanser spikar jag dem aldrig. Frågan är om jag vågar utelämna ettan. Jag är sugen och vid direkt jämförelse mellan streck och odds är det finfint spelvärde i krysset och tvåan.
  • Leicester är bra och Watford svaga just nu. Jag skulle vilja spika hemmalaget, men gör ju aldrig det till 70 procent. Både krysset och tvåan ser riktigt spelvärda ut. Helgardering om jag får råd.
  • West Ham är också alltför hårt streckade. Spelvärde i krysset och framförallt tvåan. Också här skulle jag vilja helgardera, men jag får nog inte råd med det…
  • Leeds är alltid överstreckade och så även denna vecka. Helt otroligt hur det kan vara så. Denna gång har de 43 procent chans till vinst enligt oddsmarknaden, men hela 61 procent av strecken. Sanslöst.
  • I de tre sista matcherna finns möjliga chansspikar på bortalagen (Middlesbrough, Brentford och framförallt Hull). Alla är knappa favoriter enligt oddsen men ändå med något högre sannolikhet till vinst än hur strecken ligger. Jag observerar dock att Brentford nu klockan 12:34 har 44 procent av strecken.

Glöm inte att det är Jackpott idag och därför en god idé att lämna in åtminstone några rader.

Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *