Guldskölden 2013

Det är dags för Guldskölden på SvenskaFans där man ska tycka till om årets diverse sportpersonligheter. Mina röster är lagda.

guldskölden 2013Årets sportkommentator: Susanna Andrén. Susanna Andrén är bäst på Radiosporten tillsammans med Christian Olsson – och den som är bäst på Radiosporten måste få en röst i Guldskölden. Bubblare: Roberto Vacchi & Christian Olsson.

Årets programledare: Anna Brolin. Proffs. Räcker så. Bubblare: Ola Wenström & Gusten Dahlin.

Årets expert/-bisittare: Erik Niva. Älskar hur Niva varit med och tagit den svenska expertrollen till en ny nivå. Han kan fotboll som spel men framför allt kan han förmedla något extra. Bubblare: Jens Fjällström & Anders Adamsson.

Årets sportkrönikör: Simon Bank. Bank kan sätta ord på det jag inte lyckas med själv och på ett sätt som ingen annan. Bubblare: Johanna Frändén (kanske främst för hennes ickesportkrönikor) & Erik Niva (oj, bara Aftonbladet här…).

Årets sportbloggare: Henrik Rydström. Har alltid gillat Rydström och hans bloggande. Denna nominering beror dock enbart på hans briljanta resonemang kring Zlatans fruktansvärda uttalanden. Guldsköldenblogg! Bubblare: Bank&Niva, Daniel Sjöberg & Kalle Karlsson.

Årets sporttwittrare: Elena Lövholm. Tack för att du orkar ta striden Elena. Strålande! Bubblare: Johanna Frändén, Thomas Wilbacher & Osynliga Handen.

Årets sportpodd: Eurotalk. Vet inte om Eurotalk kvalar in under kategorin podd, men jag använder programmet som ett poddprogram och när jag röstar är det jag som bestämmer. David Fjäll, Björn Johnson och Gusten Dahlin rattar superbt och alla gäster bidrar alltid. I år har Thomas Wilbacher varit med i snart sett vartenda avsnitt och det är enbart postivt. Bubblare: 08fotboll, Agendasättarna & Km d’Amore.

Årets sportjournalist: Simon Bank. Bank är bäst. Punkt.

Jag har såklart säkert glömt någon (Johan Orrenius!!!) som bör vara med i snacket kring Guldskölden, även bland bubblarna, men jag är ganska nöjd med mina röster.

1 reaktion på ”Guldskölden 2013

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *