Stryktipsspelarna spelar Norwich trots att oddset ökar

Vi har en mycket intressant stryktipsomgång denna veckan med tanke på att flera matcher är från FA-cupen och med stor jackpott finns det goda möjligheter till fin utdelning om några av favoriterna missar. MEN vi har samtidigt flera stora spikförslag och vinner de flesta är risken för 13 000 kr på 13 rätt stor.

Jag singelstreckade Norwich i mitt stryktipsinlägg igår (se länk nedan), men nu är jag tveksam med tanke på att oddset höjts och andelen streck också ökat sedan dess.

Avvakta streck och odds till en halvtimme före spelstopp för att kunna beakta startelvorna till FA-cupmatcherna (som alla börjar kl 16).

Varje torsdag skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här. (Nu under coronaosäkerheterna publicerar jag på fredagar).

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Jag observerar att:

  • Aston Villa har 63 procents chans enligt oddsmarknaden. Med tanke på hur stryktipsspelarna spelar i övriga matcher kan därför ettan vara en vettig spik till 67 procent just nu.
  • Swansea var kraftigt överstreckade tidigare i veckan, men det har lugnat sig en aning nu. Jag spelade x2 i fredags morse. Nu avvaktar jag lite till.
  • West Ham bör garderas med krysset.
  • Norwich hade 39 procents chans i fredags morse enligt oddsmarkanden, men nu ser marknaden matchen som helt jämn (Pinnacle Sports har oddsen 2.75-3.21-2.72 nu kring klockan 12 på lördagen). Jag spikade tvåan tidigare, men nu tvekar jag ordentligt.
  • Sheffield United inte är helt fel att spika till 73 procent enligt oddsmarknaden.
  • Sunderland och Shrewsbury är ligans två mest kryssglada lag.

Lycka till!

Stryktipsspelarna spelar Norwich trots att oddset ökar
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2021-01-23

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *