Jag garderar Djurgården och plockar bort Sirius på Stryktipset

Veckans stryktipskupong bjuder på några intressanta snedstreckningar och det gäller det att försöka dra nytta av. Djurgården har blivit alldeles för stora favoriter och borde åtminstone garderas, möjligen är det läge för att helt gå emot ett av Allsvenskans just nu bästa lag… Sirius vaskar jag till de här strecken.

Det finns många fina spikmöjligheter. Bäst tror jag att Spanien är, men också Öster, Tyskland, Bodö/Glimt, HJK och Västerås kan vara vettiga förslag till nuvarande streck och odds.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tretton tankar:

 1. Djurgården har naturligtvis toppchans hemma mot Värnamo, men 85 procent på ettan är otroligt mycket. Det finns betydligt bättre spikförslag längre ner. Jag garderar minst DIF, men är till och med lite sugen på att helt utelämna. Ett x2 i match 1 öppnar upp för finfina möjligheter i övriga matcher.
 2. Öster tycker jag är ett fint spikförslag så länge strecken ser ut ungefär så här.
 3. Danmark spikas!
 4. Just nu streckas Tyskland ungefär som Djirgården. Tyskland är en väldigt mycket bätte jättefavorit än Djurgården när det gäller spikförslag.
 5. Jag valde ett-tvåan i Jerv-Sandefjord igår. Tror på detsamma idag, men jag avvaktar.
 6. Jag valde ett-tvåan också i Ham-Kam-Bodö/Glimt och står sig streckfördelningen är det inget att tveka på. Möjligen, möjligen kan tvåan lämnas enas, men Bodö är inte riktigt att lita på.
 7. HJK är inget vidare i nuläget, men vid jämförelse mellan streck och odds är ettan ett vettigt spikförslag.
 8. Jag singlade Mariehamn igår, men nu börjar det bli lite på gränsen. Möjligen garderar jag och i så fall troligen med alla tecken (tvåan mest spelvärd).
 9. I AIK-Kalmar tror jag att jag spelar 1x, men tvåan är inte dum att ta med.
 10. Hammarby är jättebra, men det är Elfsborg också. Tvåan måste med till 17 procent!
 11. Jag tycker inte att IFK Göteborg ser bättre ut än Mjällby. Trots att stryktipsspelarna inte överstreckar Blåvitt tror jag att jag plockar bort ettan i match 11.
 12. Sirius har ungefär 50 procents chans enligt oddsmarknaden. Med tanke på att de streckas till 62 plockar jag bort ettan.
 13. Landskrona ser riktigt bra ut för dagen och det har stryktipsspelarna tagit fasta på. Men ska vi tro oddsmarknaden ska Västerås ha vettig chans och ettan får nog streckas först.

Lycka till!

Jag garderar Djurgården och plockar bort Sirius på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2022-07-16

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *