Mjällby, Rosenborg och Brommapojkarna bland de mest överstreckade på Stryktipset

Denna vecka har ni några extra miljoner i trettonrättspotten och fina möjligheter att hitta rader med fint spelvärde och goda möjligheter till bra utdelning.

Det är fortfarande flera timmar till spelstopp och en del kan hända kring streckfördelningen och tankarna nedan gäller här och nu.

Mängder av favoriter är alldeles för hårt streckade, framför allt Mjällby, Rosenborg och Brommapojkarna och jag garderar eller går emot dessa. Däremot spikar jag troligtvis jättefavoriten Bodö/Glimt. Dessutom tror jag att det blir Helsingborg, Zürich och en chansartad singeltvåa på FC Haka.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tretton tankar:

 1. Frankrike är bra, men saknar sin storskytt och har en svag historik i utslagningsmatcher i mästerskap. Nederländerna har haft en del strul, men Miedema är tillbaka och hon kan avgöra stormatcher själv. Jag vill nog ha alla tecken i match 1, men tvåan till 14 procent är mycket intressant.
 2. Mjällby har varit bra på slutet och ska ha vettig chans hemma mot ett svagt Degerfors. Men till 72 procent går det aldrig att spika. Kanske ska ettan till och med vaskas? Oddsmarknaden säger trots allt att vi har 46 procents chans på kryss eller tvåa och skulle någon av dem inträffa försvinner mängder med system.
 3. J-Södra tycker jag ska ha vettig chans mot Dalkurd, men smålänningarna har inte imponerat i år. Jag garderar åtminstone.
 4. Rosenborg är inte vad de varit, men på hemmaplan är de starka. Men de streckas för hårt och jag tycker framför allt krysset är intressant omkring 20 procent.
 5. Bodö/Glimt spikar jag med tanke på att alla andra favoriter överstreckats.
 6. Pengar har kommit in på Mariehamn och de har spelats ned till knappa favoriter på oddsmarknaden. Är det korrekt är x2 intressant.
 7. Jag chansspikade Haka mitt förslag igår. De har spelats ned några punkter på oddsmarknaden och jag gör nog så idag också.
 8. Zürich spikar jag också.
 9. Helsingborg också!
 10. Häcken och Djurgården är två av ligans tre bästa lag just nu. DIF imponerar, men Häcken borta är tufft och europaspelet lär slita en del. Jag väljer 1x.
 11. Kalmar FF spelas lite för hårt hemma mot Elfsborg. Jag har inte tagit ställning här, men spelade ett-tvåan igår.
 12. IFK Värnamo till 18 procent tycker jag är ganska intressant.
 13. Brommapojkarna är ganska bra, speciellt på hemmaplan. Men de har inte fördel av konstgräset mot Norrby och till 13 procent är tvåan högintressant.

Lycka till!

Mjällby, Rosenborg och Brommapojkarna bland de mest överstreckade på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2022-07-23

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *