Manchester City är ett bra singelstreck på Stryktipset

Veckan stryktipskupong har en rad mycket sannolika favoriter och det är risk för låg utdelning. Det finns såklart en potential om favoriterna missar, men jag håller ned insatsen idag.

Veckans bästa singlestreck måste vara Manchester City.

Coronakaoset i Rotherham verkar över och nu är x2 i match 8 spelvärt.

Varje torsdag skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här. (Nu under coronaosäkerheterna publicerar jag på fredagar).

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Några tankar:

  • Manchester City kör över nästan allt just nu. Vann enkelt mot Everton nyligen. Målvaktsbekymmer i Everton. Inga skador hos City. Jag tycker 72 procent på tvåan är utmärkt.
  • Brighton kan också vara en vettig spik. Men den som har råd ska nog ha med krysset. Newcastle kommer försöka stänga igen och Brighton har svårt att hitta målet.
  • Swansea väljer jag bort.
  • Reading likaså.
  • Jag skrev igår morse om coronakaos i Rotherham, men nu har problemen tonats ned och alla spelare som varit sjuka ska vara i träning. Jag spelade 1x i match 8 igår, men överväger nu x2 eller helgardering. Bristol City imponerar inte.
  • Norwich är otroligt bra, men till 81 procent garderar jag nu mot ett Blackburn som i grunden är kapabla.
  • Watford till 77 procent hemma mot Birmingham är mer attraktivt, men den borde nog också garderas.

Lycka till!

Manchester City är ett bra singelstreck på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2021-03-20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *