Stora skillnader mellan oddsmarknadens och stryktipsspelarnas värdering av The Championship

The Championship är tillbaka på Stryktipset och det känns väldans skönt. Ska vi tro oddsmarknaden har stryktipsspelarna valt att favoritspela alldeles för hårt och denna vecka finns det otroligt fina möjligheter att hitta ordentligt spelvärda rader.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tretton tankar även denna vecka:

 1. Manchester City ser sylvassa ut inför året och streckas hyfsat. Jag spelar nog x2, men ettan har något bättre spelvärde än krysset och kanske blir det byte.
 2. Blackburn överstreckas en aning, men skulle kunna vara en vettig spik med tanke på hur det ser ut längre ner på kupongen.
 3. Norwich blir nog bra i år, men bortaplan är bortaplan och till de här strecken går det under inga som helst omständigheter spika tvåan som jag var inne på igår.
 4. Reading ser inget vidare ut inför säsongen, men tippas vara ungefär lika bra (dåliga) som Blackpool. Jag är inne på att vaska ettan i match 4.
 5. Luton kommer bli intressanta i år också och Birmingham ser hopplösa ut. Men till de här strecken krävs minst en gardering.
 6. Millwall är starka hemma, men Stoke tror jag är minst lika bra. Till de här strecken blir det x2.
 7. Jag måste erkänna att jag inte riktigt förstår oddsättningen i Rotherham – Swansea, men ska vi tro marknaden är det supervärde på ettan.
 8. Jag har känsla för Preston i år och chansspikar tvåan om den hamnar under 30 procent.
 9. Middlesbrough och West Bromwich Albion tippas kriga om direkt uppflyttning med Norwich och några till. Båda har värvat fint och kanske allra bäst West Brom. Alla tecken?
 10. Hull vaskas!
 11. Jag tycker att Varberg ska vara favoriter trots bortaplan i Sundsvall. Kryss och tvåa eller möjligen en chansartad singeltvåa.
 12. AFC Eskilstuna har bra chans hemma mot Dalkurd, men till de här strecken spikar jag aldrig och möjligen plockar jag bort ettan helt.
 13. Halmstads BK har toppchans hemma mot Landskrona, men streckas därefter. Jag letar sätt att gardera, men kanske blir det spik för att hålla nere svårighetsgraden något på systemet.

Lycka till!

Stora skillnader mellan oddsmarknadens och stryktipsspelarnas värdering av The Championship
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2022-07-30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *