Barnsley och Plymouth inga roliga streck på Stryktipset om vi ska tro oddsmarknaden

De stora ligorna har tagit VM-uppehåll och i dagens Stryktips får vi tio matcher från League One. Spännande och det kan ge intressanta lägen.

Jag måste erkänna att jag inte är superpåläst om vad som hänt i League One de senaste veckorna och går i första hand på odds och streck i mina kommentarer nedan. Som det ser ut nu är Barnsley och Plymouth alldeles för hårt streckade. Bland storfavoriterna kommer jag kanske spika någon av Oxford eller Sheffield Wednesday, men båda är hårt streckade och blir det spik blir det bara på en av dem. Som jag tänker just nu går Oxford före Wednesday, men jag är inte färdigtänkt här.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här. Jag har dock några veckors uppehåll nu på grund av tuff jobbsituation.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tretton snabba:

 1. Sverige streckas alltid för hårt på Stryktipset, men 54 procent är inte alltför farligt. Jag är dåligt påläst om Algeriet, men plockar nog inte bort ettan.
 2. Turkiet – Tjeckien är hyfsat korrekt streckad. Gå på feeling!
 3. Albanien ska vara favoriter hemma mot Armenien. Jag är inte påläst, men tror att de har en bra chans. Armando Broja är dock skadad och till 76 procent måste ettan garderas.
 4. Barnsley vill tillbaka till finrummet i Championship. MK Dons har varit svaga borta i år. Men ska vi tro oddsmarknaden har ettan bara 50 procents sannolikhet och streckas den över 70 procent går den aldrig spika. Kanske lämna helt?
 5. Burton – Plymouth är helt jämn enligt oddsmarknaden trots att Plymouth ser betydligt mycket bättre ut. Bara att gardera eller helt gå emot tvåan. Jag gör nog det senare! Plymouth har tagit mycket mer poäng än den underliggande statistiken och det motsatta gäller för Burton.
 6. I Bristol Rovers – Peterborough kan tvåan vara ett intressant val om den hamnar uner 50 procent. Men en spiktvåa är inget kul i League One…
 7. Cheltenham var bra som nykomling förra säsongen, men i år har det gått tyngre. Både i resultaten och i den underliggande statistiken. Wycombe har också varit lite av en besvikelse, men har vunnit två av två borta mot bottenlag. Jag streckar från höger.
 8. Cambridge kan vara ett intressant spikförslag hemma mot Accrington Stanley till de här strecken.
 9. Bolton skulle också vara ett intressant förslag.
 10. Lincoln City kryssar allt hemma och krysset till 27 procent måste med här också. Jag låser troligen med ettan också.
 11. Oxford City vill upp i The Championship, men behöver höja sig en aning för att ha chansen. Ska ha vettig chans mot ett svagt Forest Green, men har matchat tätt och till 80 procent blir spiken tveksam. Inte helt uteslutet dock…
 12. Port Vale – Charlton är korrekt streckad. Ta fram magkänslan!
 13. Sheffield Wednesday är bra och har stor budget för att spela i League One. Givetvis stor chans hemma mot ett ganska svagt Shrewsbury. Men 81 procent är svettigt. Jag avvaktar lite till.

Lycka till!

Barnsley och Plymouth inga roliga streck på Stryktipset om vi ska tro oddsmarknaden
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2022-11-17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *