Watford och Coventry för hårt betrodda på Stryktipset

Åter ett sent inlägg inför veckans Stryktips. Nedanstående rader togs fram en dryg timme före spelstopp och kan med fördel jämföras med läget kring halv fyra.

Jag observerar att Queens Park Rangers gått från älskat förra veckan till ”hatat” denna. Coventry spelas alldeles för hårt hemma mot QPR och jag spelar x2 direkt. Watford är också för hårt betrodda.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här. Jag har dock några veckors uppehåll nu på grund av tuff jobbsituation.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Några observationer:

  • Arsenal är bra och skulle kunna spikas mot ett svagt Wolves, men 72 procent är lite väl mycket. Jag tar med krysset.
  • Newcastle är jättebra men till de här oddsen och strecken kommer jag strecka från höger.
  • Liverpool går ju inte att lita på, men Southampton är svaga. Kanske går ettan spika trots hård streckning och sparkad manager i Saints.
  • Tottenham är inte överdrivet överstreckade och skulle kunna spikas trots deras problem.
  • Watford streckas för hårt borta mot Bristol City. Jag tar 1x.
  • Cardiff är kanske på gång. Sheffield United är bra och streckas därefter. Det tar emot att strecka tvåan, men kanske får den plats på kupongen.
  • Coventry är på gång och är plötsligt älskade av stryktipsspelarna. Förra veckan var det QPR som älskades. Kryss och tvåa givet i match 10.

Lycka till!

Watford och Coventry för hårt betrodda på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2022-11-12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *