Bort med Cardiff på Stryktipset. Eller?

Jättejackpott på Stryktipset en helt vanligt oktoberlördag!

Kupongen är lurig och jag tycker att det är jättesvårt att hitta vettiga singelstreck. Leeds och Millwall är mina val nu under lördag morgon, men det kommer nog ändras fram och tillbaka under dagen…

Cardiff är ordentligt överstreckade om vi ska tro oddsmarknaden. Jag är inne på att ta bort dem, men det skulle kunna bli så att de sena pengarna läggs på högersidan i match 6 och då vill jag ha med ettan. Spelmönstret får avgöra.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tankar till de flesta matcherna:

  • Crystal Palace tog en blytung seger i Manchester senast, men fick också Eberechi Eze skadad och nu ser de ut att överstreckas kraftigt hemma mot Nottingham Forest. Trots Forest bortafacit de senaste säsongerna spelar jag x2 i match 1.
  • Jag var inne på att spika Chelsea upp till 70 procent igår, men börjar vackla. Vågar vi lita på dem efter en godkänd insats? Jag letar efter andra singelstreck, men omgången är svår och kanske tvingas jag till slut ändå…
  • Manchester United litas inte på.
  • Everton skulle kunna vara ett singelstreck. Men glöm inte att Bournemouths dåliga resultatrad till stor del kan beskrivas av ett blytungt spelschema.
  • Cardiff visar fina resultat och borde kunna ha fina möjligheter hemma mot Watford. MEn oddsmarknaden håller matchen relativt jämn och då är 51 procent på ettan för mycket. Om fördelningen inte ändras kraftigt i eftermiddag vaskas ettan. MEN det kan bli så att de flesta sena system vaskar Cardiff och då är jag nog där och hugger med 1x eller helgarderingen.
  • Ipswich bara vinner och vinner, men snart tror jag att de går på en mina. Jag spikade igår, men letar sätt att gardera.
  • Jag valde Leeds som veckans bästa singelstreck igår och står fast vid det. Men den får inte stiga mycket mer än nulägets 72 procent.
  • Millwall chanssinglas. Tufan saknas i Hull.
  • Hela Sheffield Wednesday är i upplösningstillstånd. Nu har manager fått lämna och skulle kunna ge en effekt. Men problemen i klubben är större än så. Jag tar x2 i match 13.

Lycka till!

Bort med Cardiff på Stryktipset. Eller?
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2023-10-07

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *