Bort med Parma på Stryktipset

Sommaren är här och det blandas friskt på stryktipskupongen. Det kan ge lägen och jag tycker att det ser mycket intressant ut.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Några snabba:

  • Manchester City kan vara en vettig spik i cupfinalen. Men United ska naturligtvis inte underskattas och City kommer ju inte sälja sig jättedyrt om det är oavgjort mot slutet. Garderar jag blir det med krysset trots att tvåan är mer spelvärd.
  • Oddsmarknaden gav IFK Norrköping 54 procents chans igår. Idag bara 47! Jag har inte läst några nyheter, men det ser ut som att det kan bli vettigt att vaska Peking hemma mot BP.
  • Brest stryktipsspelades för hårt igår, men nu ser det ut som att de seriösa pengarna väljer Rennes. Då går jag på 1x i match 4. Brest är otroligt formstarka.
  • Parma spelas alldeles för hårt. Bara att plocka bort.
  • Jag tycker att Stockholm Internazionale ser bättre ut än Hammarbys talanger och chansspikar tvåan.
  • Barcelona ska bara vinna Champions League denna gång, men en cupfinal är en cupfinal och krysset till 13 procent är intressant.

Lycka till!

Bort med Parma på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2023-06-03

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *