Bort med Stoke på Stryktipset

Veckans stryktipskupong är helintressant trots att Manchester City är en jättefavorit som det bara är att spika. I övrigt är det extremt svårt, men det gör också att mängder av favoriter blir kraftigt överstreckade. Med tanke på att det är jackpott ger det extremt fina möjligheter att få ihop finfina rader.

Stoke har fina resultat på slutet och det har stryktipsspelarna tagit alltför stor hänsyn till. Det är bara att lämna bort den kraftigt överstreckade ettan. Kanske blir det till och med en chansspik till Cardiff. Andra överstreckade lag som jag troligen vaskar är Wolverhampton, Ipswich och West Brom. Watford och Southampton garderas.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Några tankar:

 1. Jag streckar från vänster i Newcastle – Arsenal.
 2. Everton – Brighton är lurig, men bortalaget är naturligtvis bättre. Jag tar x2.
 3. Manchester City är bara att spika.
 4. Brentford är en vettig spik vid jämförelse mellan streck och odds. Jag är tveksam till att helt gå emot West Ham, men på en i övrigt mycket svår kupong hamnar Brentford troligen ensamma på mitt system.
 5. Crystal Palace överstreckas en aning. Det ser ut som att Eberechi Eze är tillgänglig för spel och det skulle vara ett jätteplus, men samtidigt finns det andra tunga skador. Jag chansspikade Palace igår på att Eze skulle spela och oddset på tvåan har gått ner sedan dess. Men Palace har inte imponerat alls på slutet och streckas de i närheten av 45 procent ska de kanske garderas ändå. I första hand med ettan? Burnley behöver segrar.
 6. Wolves är sanslöst överstreckade. Det tar emot att strecka Sheffield United med dagens skadeläge, men till de här förutsättningarna är det bara att luta åt vänster.
 7. I Birmingham – Ipswich tänker jag liknande som i matchen ovan. 1x eller alla tecken!
 8. Huddersfield är inget vidare och Watford ska vara bättre. Men det har stryktipsspelarna tagit fasta på. Jag tror att jag går emot värdet och spelar x2 i match 8, men får fundera en runda till.
 9. Liknande tänk i Millwall – Southampton. Men ettan är väldigt mycket mer spelvärd än krysset så jag tar ett-tvåan.
 10. Krysset streckas först i Plymouth – Middlesbrough.
 11. Stoke vaskas trots (eller kanske på grund av…) deras resultat i de tre senaste matcherna. Igår chansspikade jag Cardiff och kanske blir det likadant idag.
 12. Sunderland streckas först i match 12.
 13. Jag tror att Hull är bättre än West Brom. Jag målar från höger, men möjligen blir det alla tecken.

Lycka till!

Bort med Stoke på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2023-11-04

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *