Spika eller vaska Manchester United på Stryktipset?

Vi har något så ovanligt som en stryktipskupong utan jackpott! Men det gör inte kupongen mindre intressant och mina tankar fladdrar fram och tillbaka…

Den stora frågan för mig just nu är om jag ska singelstrecka Manchester United, som rent spelteoretiskt är jättefin, eller om jag ska lita på min egna känsla och tycka att de är grovt överstreckade till 70 procent. Många seriösa och framför allt modellstyrda stryktipssystem kommer spika United. Gör jag det måste jag göra något annat som de inte gör. Vaskar jag istället kan jag inte gå vidare alltför svårt, men trots det vaska ytterligare en favorit som på riktigt är överstreckad… Stryktipset är lurigt!

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tretton tankar:

 1. Newcastle har många avbräck. Bournemouth är inte bra, men troligtvis lite bättre än resultaten så här långt. Jag spelade x2 igår i match 1, men funderar lite löst på att vända på halvgarderingen.
 2. Jag singelstreckar Arsenal i brist på bättre alternativ.
 3. Manchester United är jättedåliga! Där finns naturligtvis potential (och det är ju därför de kan vinna en hel del trots att spelet hackar), men jag tycker på riktigt inte att de är ett lag för topp åtta i PL. Med tanke på det tycker jag att odds kring 1.34 på ettan är för mycket trots att Luton står för motståndet. Jag funderar på om jag ska lita på oddsmarknaden och spika ettan eller gå på min egna känsla och helgardera eller till och med vaska hemmalaget.
 4. Jag är tveksam till Crystal Palace just nu. Jag väljer x2 i match 4.
 5. Norwich är katastrofalt dåliga nu och manager Wagner kommer med största sannolikhet lämna om några dagar. Oddset på Cardiff har gått från strax över dubbla pengarna igår till kring 1.90 idag. Jag valde ett-tvåan igår, men är sugen på spikettan.
 6. Coventry singelstreckas av mig!
 7. Jag är sugen på singelettan på Hull också, men de streckas för mycket. Trolig gardering.
 8. Har verkligheten kommit ikapp Ipswich? Jag tror det. Men de är fortfarande bra och jag tar troligen 1x hemma mot Swansea. Bortalaget ska dock inte underskattas och drar ettan iväg i eftermiddag byter jag fot.
 9. Jag viktar troligen från höger i Middlesbrough – Leicester, men med tanke på streckningen måste jag gardera.
 10. Jag är sugen på QPR!
 11. Trolig 1x i Sheffield Wednesday – Millwall.
 12. West Brom är troligen bäst i serien i spelet utan boll. Kan det passa Southampton illa? Jag tror det och utgår från krysset. Frågan är vad jag ska göra mer… Tvåan är intressant.
 13. Rotherham ser förbättrade ut, men nu spelar de borta igen och där är de alltid svaga. Kanske åker krysset med grundettan på Watford.

Lycka till!

Spika eller vaska Manchester United på Stryktipset?
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2023-11-11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *