Burnley snuskigt överstreckade i dagens Stryktips

Det börjar dra ihop sig i England och jag tycker att motivationsfaktorn ska beaktas i veckans Stryktips. Idar ser Burnley ut att vara snuskigt överstreckade och Brentford har finfint värde som spik. Tidigare och lite längre tankar kring varje match plitade jag ned på 1×2.se i torsdags.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs gärna kommentarerna till det inlägget också. Mycket intressanta diskussioner har utvecklats där.

Tankar till några av dagens matcher:

  • Swansea behöver ju verkligen poäng idag, men Chelsea är såklart favoriter och trots det inte överstreckade. Tvåan kan lämnas ensam men krysset har lite värde och om du har råd tycker jag ändå x2 känns tryggt.
  • Burnley är helt otroligt överstreckade. De har 43 procent chans till vinst enligt oddsmarknaden, men trots det 67 procent av strecken. Otroligt! Brighton imponerar dock inte borta och jag vill spela 1x, men funderar både på 1×2 och att chansspika krysset. Funderar vidare…
  • Newcastle imponerar oerhört och det har stryktipsspelarna tagit fasta på. West Brom har lyckats komma igång ordentligt på slutet med ny manager men det är ju försent. Jag skulle vilja helgarera men får nog nöja mig med 1x.
  • Southampton har oerhört mycket att spela för och Bournemouth är klara. Det är alltid svårt att värdera ett lag som Bournemouth i ett sådant här läge, men jag har känslan att Saints vinner här. De har tydligen varit klart bättre på slutet.
  • Både Barnsley och Brentford har mycket att spela för, men klasskillnaden är stor och jag ser finfint värde i spiktvåan.

Lycka till!

Burnley snuskigt överstreckade i dagens Stryktips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *