Kanske ska Tottenham och Wolves spikas på Stryktipset?

Dagens stryktipsrader kommer relativt sent. Jag ber om ursäkt för det, men samtidigt har streckfördelning och odds förhoppningsvis satt sig ordentligt och ligger nära fördelningarna vid matchstart. Som vanligt skriver jag tidigt i veckan på 1×2.se. Jämför gärna med den texten! Idag är jag bland annat sugen på chansspikar på Tottenham och Wolverhampton.

Några tankar så här vid lördag lunch.

  • Semifinalen mellan Manchester United och Tottenham spelas på Wembley så om något lag har fördel av hemmaplan är det Spurs. Jag ser dem som bättre än United och väljer x2 eller enkeltvåan.
  • Wolverhampton kan ju möjligen vara extremt nöjda nu och Bolton har allt att spela för. Så länge Wolves spelar med någorlunda energi och fokus är de mycket bättre än Bolton och jag chansspikar.
  • Derby vs Middlesbrough är en riktig sexpoängsmatch. Klart spelvärde i tvåan och jag streckar från höger.
  • Leeds är ju alltid överstreckade på Stryktipset, men inte så farligt denna gång. Barnsley har mycket mer att spela för och x2 lockar trots att Barnsley har svårt att vinna matcher.
  • Det är så klart svårt att avgöra hur mycket turbulensen i Östersund påverkar spelarna, men klart är att de är icke överstreckade favoriter vid jämförelse mellan streck och odds. Därför spikar jag.

Lycka till!

Kanske ska Tottenham och Wolves spikas på Stryktipset?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *