Vilka matcher på dagens Europatips!

Så var det söndag igen och åter dags för Europatipset. Och vilka matcher vi bjuds på! Vanligt stora/viktiga matcher som Milan – Napoli och PSG – Monaco känns nästan futtiga mot omgångens häftigaste:

AIK – Djurgården är enligt mig en av de häftigaste matcher som kan upplevas i norra Europa. Lazio – Roma är ju alltid intressant, men extra denna vecka med tanke på att båda lagen flyger (på lite olika sätt) just nu. Benfica – Porto är en klassisk match och  nu troligen direkt avgörande i kampen om titeln i Portugal. Och så avslutas kupongen med ett Old Firm i skotska FA-cupen. Häftigt!

I gårdagens Stryktips var jag hyfsat rätt ute, men hade stolpe ut i flertalet matcher. Bland annat två enkelkryss som slutade med uddamålssegrar och relativt sena segermål. Lite störande.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs gärna kommentarerna till det inlägget också. Mycket intressanta diskussioner har utvecklats där.

Så lite speltankar till några av dagens matcher:

  • Manchester United vinner antagligen bara mot West Brom men 5 procent på krysset och 2 procent på tvåan lockar ordentligt. Ordentligt spelvärde!
  • AIK har gjorts till favoriter i derbyt mot Djurgården och vid jämförelse mellan odds och streck har de trots det lite värde. Men är verkligen AIK bättre än DIF just nu? Jag spikar aldrig ettan trots att det ofta är vid denna typen av streck vs oddsförhållande som jag brukar spika.
  • Lazio ser ut att ha något spelvärde i Romderbyt. Baksmälla i Roma eller flyger de vidare efter succén i veckan.
  • Porto har ordentligt spelvärde vid jämförelse mellan streck och odds.
  • Dortmund är knappa favoriter mot Schalke enligt oddsen men på Europatispet är Schalke något hårdare spelat. Spelvärde från höger alltså.
  • Celtic ska väl vinna mot Rangers, men har blivit lite väl hårt streckade. Krysset känns helt klart intressant!

Lycka till!

Vilka matcher på dagens Europatips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *