Charlie Austin avstängd för QPR

Vi har superduperjackpott på Stryktipset denna vecka och chans till god utdelning. Charlie Austin stängdes av (i tre matcher) igår. Ett stort avbräck för QPR. I övrigt är min förhoppning är att storfavoriten Bournemouth missar. Jag spelar åtminstone 1x i match 10, men ska försöka få med en tvåa också.

Det blir ett (alltför) tidigt inlägg idag. Trädgårdsarbete och därefter skyltuppsättning på Påskbergsvallen inför nästa veckas allsvenska premiär stundar.

Varje torsdag skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här. (Nu under coronaosäkerheterna publicerar jag på fredagar).

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tidiga tankar:

 1. Liverpool ligger ”bara” på 73 procent just nu och har inte stigit något speciellt sedan i fredags morse då 72 procent av strecken låg på ettan. Jag spikar Liverpool om det inte drar iväg under dagen.
 2. Chelsea är inte heller speciellt överstreckade. Jag vill ha med krysset oavsett.
 3. Barnsley är ett riktigt starkt lag, men Middlesbrough ska inte underskattas. Jag vågar inte plocka bort ettan, men garderar.
 4. Birmingham är överstreckade, men för mig är 1x givet hemma mot Stoke. Birmingham har gjort det otroligt bra under Lee Bowyer.
 5. Nottingham är ett intressant streck mot usla Bristol City.
 6. Cardiff har stått för några svaga resultat på slutet, men streckas trots det hårt. Jag spelar nog 1-2 i match 6. Cardiff MÅSTE vinna och borde köra vid eventuellt oavgjort resultat i slutet.
 7. Jag spikar Brentford borta mot Preston till de här strecken.
 8. Huddersfield ska vara bättre än Rotherham, men 50 procent är på gränsen.
 9. Norwich är fantastisk bra just nu. Spik till åtminstone 70 procent.
 10. Bournemouth är stenhårt streckade hemma mot bortasvaga Coventry. Jag tror att de kommer gå över 80 procent under dagen och garderar trots att jag verkligen tror på hemmalaget. Åtminstone 1x, men får jag ihop kupongen blir det 1×2.
 11. QPR fick Charlie Austin avstängd igår. Spelvärdet finns helt klart hos Sheffield Wednesday. Jag väljer x2.
 12. Wycombe streckas lite hårt, men inte så farligt. Jag spelar nog 1x eller helgarderar match 12.
 13. Örebro SK – IFK Göteborg är svårlöst så här i premiäromgången. Ligger strecken kvar så här kanske det blir en svängdörr (1-2). Men vem vågar lämna bort krysset i match tretton? 😉

Lycka till!

Charlie Austin avstängd för QPR
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2021-04-10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *