Europatipset: 77 procent på Manchester United är ju groteskt!

Plötsligt händer det! Stryktipset skriver jag ju om varje vecka och min ambition är att oftast få in rader för Europatipset också. Tyvärr kommer livet emellan alltför ofta. Men idag hade jag tid att ta fram rader och skriva några idéer/tankar/observationer. Som vanligt går det att hitta extremt överstreckade favoriter på Europatipset.  Personligen ser jag Manchester United och Sevilla som de värst överstreckade.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs gärna kommentarerna till det inlägget också. Mycket intressanta diskussioner har utvecklats där.

Storytel.se

Kommentarer till några matcher:

  • Manchester United är sjukt överstreckade och spelvärdet i krysset och, framför allt, Brighton är massivt. United har ju trots allt en hel del problem kring laget dagens United på bortaplan i Premier League till 77 procent är ju groteskt!
  • Också AIK är överstreckade och bör kanske garderas. Klasskillnaden mellan Brommapojkarna och AIK känns dock större än den mellan Brighton och Man United och hemmafördelen är minimal för BP.
  • Är inte oddset för GIF Sundsvall extremt högt? Häcken otroligt svaga borta och Giffarna riktigt bra. Jag är lite sugen på att, för en gångs skull, gå emot oddsmarknaden.
  • Sevilla har tappat extremt många viktiga spelare och är alltid svaga på bortaplan. Otroligt spelvärde i 1x tycker jag.
  • Parma och Roma har blivit för hårt streckade i Italien.
  • I Frankrike ser både Saint-Étienne och Toulouse spelvärda ut.

Lycka till!

Europatipset: 77 procent på Manchester United är ju groteskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *