Fler kraftigt överstreckade än någonsin på Stryktipset?

Huddersfields odds på Betfairs spelbörs

The Championship är tillbaka på Stryktipset och då känner jag mig mycket mer hemma. Kupongen bjuder på flera saftigt överstreckade tecken och här går det hitta brutala spelvärden!

Derbys odds har rasat (och därmed Huddersfields rusat) sedan igår morse (se bild). Det var länge sedan jag såg sådana förändringar i oddsen för en match på denna nivån och gårdagens singeltvåa kanske vänds till ett 1x idag. Jag följer oddsutvecklingen med spänning fram mot spelstopp.

I övrigt är Manchester City, Cardiff City, Luton Town, Queens Park Rangers, Stoke City, Malmö FF, Örebro SK och IFK Värnamo samtliga kraftigt överstreckade. Det gäller att gå emot några av dem och kanske helt lämna bort någon eller några. Samtidigt måste någon kanske lämnas ensam trots strecken. Sannolikheten att träffa rätt blir alldeles för låg annars.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Observationer:

  • Manchester City ska ha en bra chans mot Leicester, men 63 procent är nog lite för mycket. Jag singelstreckade tvåan på mitt förslag igår, men idag ska jag försöka få med krysset.
  • Blackburn kan vara en fin spik.
  • Jag tror att Cardiff ska ha en bra chans hemma mot Barnsley, men ska vi tro oddsmarknaden är matchen helt jämn. Jag vågar inte välja bort ettan och spelar nog 1x i match 3.
  • I Derby strular det ordentligt och jag spikade Huddersfield igår når oddset på tvåan låg under 1.80. Nu (lördag kring kl 12:30) streckas Hudds till över 3 gånger pengarna (se bild ovan) och plötsligt ser Derby ut att bli spelvärda! Jag kanske väljer 1x idag!
  • Jag tror att Queens Park Rangers ska ha en bra chans hemma mot Millwall. Till de här strecken är singelettan dock tveksam.
  • Detsamma gäller för Stoke.
  • Malmö FF ska givetvis ha en bra chans borta mot Halmstads BK, men till 69 procent är det bara att gardera.
  • Örebro är brutalt överstreckade hemma mot Mjällby. Krysset och tvåan måste med på kupongen. Den som har råd kan ta alla tecken.
  • Falkenbergs FF kan vara ett intressant drag. GIF Sundsvall ser inget vidare ut just nu.
  • Värnamo ska givetvis ha en bra chans hemma mot AFC, men till 73 procent tar jag med krysset.

Lycka till!

Fler kraftigt överstreckade än någonsin på Stryktipset?
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2021-08-07

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *