Gå emot Huddersfield och Swansea på Stryktipset

Vi har en jätteintressant kupong på Stryktipset med mängder av stora favoriter som överstreckas något oerhört. Missar ett par av dem är chansen till miljonerna stor.

Huddersfield streckas för hårt hemma mot Middlesbrough. Kryss och tvåa ett enkelt val. Swansea streckas också alldeles för hårt hemma mot Reading. Den vågade väljer x2 också här.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Några tankar:

  • Liverpool streckas hårt och för den som letar jättepengar ska nog krysset och kanske också tvåan med på kupongen. Jag tror att jag spikar för att hålla ned variansen en aning på kupongen. Det finns mängder av överstreckade favoriter att gardera och gå emot längre ned på kupongen.
  • Crystal Palace är bra, men till 52 procent är det bara att gardera eller kanske till och med gå emot med ett x2. Med kryss och tvåa plockas ett överstreckat tecken bort, men trots det är sannolikheten ungefär 57 procent att träffa rätt.
  • Jag trodde att Wolves skulle bli lite mindre streckade och var helt inne på x2. Till de här strecken får jag tänka till en gång till.
  • Bournemouth är det bara att gardera.
  • Middlesbrough är favoriter borta mot Huddersfield enligt oddsmarknaden. Stryktipsspelarna spelar tvärtom. Kryss och tvåa ett enkelt val.
  • Luton streckas, liksom övriga favoriter, för hårt. Jag är inne på ettan ändå, men får fundera lite till
  • Swansea måste garderas. Den vågade går helt emot. Med x2 är sannolikheten att träffa rätt nästan 50 procent och då plockas alltså ett streck med procenten 76 procent just nu bort. Smarrigt!

Lycka till!

Gå emot Huddersfield och Swansea på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2021-11-27

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *