Gefle och KuPS väljs bort på Stryktipset

Sommarstryktips igen och vi har en blandning av matcher från Norden och Brasilien. Intressant kupong på många sätt och med tanke på den låga omsättningen skippar nog många proffssystem. Det öppnar upp möjligheter…

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tankar till några matcher:

  • BP skulle kunna vara en vettig spik hemma mot Degerfors. Degern ser ut att värva smart, men det bör ta några veckor att få ihop det.
  • Gefle är det bara att plocka bort. Helt jämnt på oddsmarknaden, men 49 procent på Stryktipset!
  • KuPS leder serien. VPS ligger sist. Trots det står oddset på KuPS en bra bit ovanför 1.70. Stryktipsspelarna tittar tabell och överstreckar KuPS. Jag garderar och tar troligtvis till och med bort KuPS.
  • IBV Vestmannaeyjar ska ha en bra chans hemma mot Fram tror jag, men de streckas ordentligt. Jag spikade igår, men det går nog inte idag.
  • I Brasilien letar jag oftast i första hand hemmasegrar. Med ettorna streckas därefter och den enda ordentligt spelvärda ettan i dagsläget är på Vasco och de ska spela utan publik ikväll…

Lycka till!

Gefle och KuPS väljs bort på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2023-07-08

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *